in

Onbeschofte familie treitert zoon met een beperking. Wat de ober dan doet, laat mama sprakeloos achter.

Het enige wat Kim Castillo wilde, was een heerlijke maaltijd met haar zoon Milo. Ze waren vaste klanten bij Laurenzo’s Prime Rib restaurant in Houston, Texas, en ze kenden er vele personeelsleden. Omdat Milo een beperking heeft, gaat Kim graag naar aangename en vertrouwde plaatsen.

Ditmaal verliep het echter niet zo goed. Een andere familie vroeg om een tafeltje verder weg van de familie Castillo en begonnen Milo dan uit te lachen. De man van het gezelschap zei zelfs dat Milo maar “ergens anders” speciaal moest gaan doen.

Lees ook  Voor het eerst sinds maart geen nieuwe doden door corona gemeld

Kim was geschokt over het gedrag van de andere klanten en diepbedroefd voor haar zoon, maar wat een van de obers dan deed liet haar perplex achter.

Toen Michael Garcia hoorde wat de hatelijke klanten zeiden, weigerden hij hen verder te bedienen en escorteerde hen naar de uitgang.

“Hoe kun je zoiets zeggen?”, vroeg Michael onderweg naar buiten. “Hoe kan je zoiets zeggen over een vijfjarige engel?”

Kim maakte zich zorgen dat Michael problemen zou krijgen, zeker omdat de andere familie ook vaste klanten waren, maar gelukkig werd zijn gebaar op applaus onthaald.

Lees ook  De moeder kan niet geloven wat haar dochter elke dag met het maandverband doet. Dat moest ze onmiddellijk op het internet delen.

“Ik was onder de indruk dat iemand het voor ons opnam en zelfs zijn baan op het spel zette”, zei Kim. “Ik weet dat dit uit de grond van zijn hart kwam. Ik denk niet dat hij echt nadacht over wat hij deed.”

Ze voegde er nog aan toe dat ze hoopt dat hun verhaal “anderen aanmoedigt om ook op te komen voor anderen en dat het het risico waard is.”

DEEL dit vriendelijke gebaar om anderen te inspireren!

Verpleegster weet niet dat familie haar ziet, maar als mama wat beter kijkt kan ze niet langer zwijgen.

Politieagent te paard geeft 5-jarig meisje een bekeuring – haar briljante antwoord deed me een breuk lachen.