in

Onder het mom van een verrassingsfeest wordt geblinddoekte Stefania (42) door liefdesrivale in gruwelijke val gelokt

Een passioneel drama waarbij een vrouw haar liefdesrivale op een gruwelijke manier heeft omgebracht in de buurt van Brescia, houdt Italië al dagenlang in de ban. Stefania Crotti (42) verheugde zich op een romantische date met haar echtgenoot Stefano – met wie ze zich kortelings had verzoend. Met een roos en een briefje werd ze naar een woning gelokt op het Italiaanse platteland. Een kennis bracht een geblinddoekte Stefania met een list naar het huis en overhandigde haar nietsvermoedend aan haar toekomstige moordenares.

Na een korte affaire met Chiari Alessandri (44) had Stefano del Bello recent opnieuw voor zijn echtgenote Stefania gekozen. Samen hadden ze besloten om hun huwelijk een nieuwe kans te geven. Chiari kon dat echter niet verkroppen en zinde op wraak. Ze bedacht een moorddadig plan en schakelde een nietsvermoedende vriend in om het mee uit te voeren.

Lees ook  Baby overleden na 10 uur in hete auto

Chiari vroeg aan die vriend om de argeloze vrouw op te halen onder het mom van een verrassingsfeest dat was georganiseerd door haar man. Met een roos en een liefdesbriefje – zogezegd van haar echtgenoot – daagde hij donderdag op bij Stefania en overtuigde haar om geblinddoekt in de wagen te stappen. Hij leverde haar af bij Chiari en vertrok.

Hamer
Maar van een verrassingsfeest was helemaal geen sprake. Chiari nam een hamer en takelde haar liefdesrivale toe tot ze geen teken van leven meer gaf.

Toen zijn echtgenote donderdagavond niet naar huis was gekomen, sloeg Stefano alarm en plaatste een bericht op Facebook. De man die Stefania naar het zogezegde verrassingsfeest had gebracht, waarschuwde de politie nadat hij in een lokale krant had gelezen over de vermissing van de vrouw.

Lees ook  De pitbull ziet hoe het meisje een radslag doet. Maar zijn reactie brengt de hele familie aan het lachen!

Verkoold lichaam
Vrijdagnamiddag werd haar verkoolde lichaam door een fietser aangetroffen in een veld. Alle sporen leidden naar Chiari. Zaterdagavond werd ze opgepakt en na een urenlange ondervraging ging ze over tot bekentenissen – al ontkende ze dat ze het lichaam in brand had gestoken. Een autopsie zal moeten uitwijzen of Stefania al dood was toen haar lichaam vuur vatte. Chiari zit ondertussen in de cel in Brescia en wordt aangeklaagd wegens moord.

Opa (70) randt kleindochter aan: “Het was natuurlijk niet haar favoriete bezigheid van de dag”

Experts zeggen: Mensen ouder dan 40 zouden maar 3 dagen per week mogen werken.