in

Onderzoek: Leven met een vrouw met een ‘maatje’ meer maakt je tien keer gelukkiger

Vaak zien we dat we beïnvloed worden door de maatschappij of factoren van buitenaf en daarop onze keuzes baseren. Maar wat we geloven komt zelden overeen met de feiten.

Bijvoorbeeld welk type lichaam van een vrouw het meest door mannen wordt gewaardeerd.

Door verschillende sociale media kanalen zoals Instagram lijkt het alsof de maatschappij de voorkeur geniet aan slanke dames.

Echter blijkt uit psychologisch onderzoek dat mannen juist gelukkig zijn als ze een vrouw aan hun zijde hebben met een maatje meer.

Lees ook  Ik was begin dit jaar ziek, heb ik al Covid-19 gehad?

In de maatschappij zie je dat de voorkeur wordt gegeven aan slanke dames. Dit zie je overal terug, zoals in reclames, modebladen en banners. Toch steekt de realiteit anders in elkaar.

Het onderzoek beweert dat ‘ronde’ dames vaker als positief worden beoordeeld. ”De vrouw met een maatje meer zijn vaker liever en gevoeliger”. Onderschat ook niet dat de houden van eten.

Uit dit gegeven komen interessante gevolgen voort, namelijk dat mannen het heerlijk vinden dat ze samen met hun partner lekker kunnen genieten van een maaltijd en niet op hun dieet hoeven te letten.

Lees ook  Charmezanger speelt Sinterklaas... na veroordeling voor kinderp*rno en aanr*nding 13-jarig meisje

Daarnaast stelt het onderzoek dat vrouwen die geen catwalk lichaam hebben, vaak ook nog eens goed kunnen koken.

En laten we eerlijk wezen: Van een lekkere maaltijd word je toch gewoon gelukkig! De eindconclusie van het onderzoek is heel duidelijk:

Mannen die een vrouw met een maatje meer aan hun zijde hebben, lachen meer en zijn gelukkiger. Eens?

17-jarige hond blijft loyaal bij meisje van 3 jaar dat al meer dan 15 uur alleen in het bos is

Slapen naast iemand die snurkt is slecht voor je gezondheid