in

Onderzoek wijst uit: gemene vriendinnen zijn juist de beste vriendinnen

Trek die sneer van je vriendin niet te veel aan, maar omarm het
Ze is goudeerlijk en soms zelfs een tikkie gemeen. Die vriendin van de middelbare school heeft het hart op de tong en dat is soms niet zo prettig. De banden dan maar verbreken? Zeker niet!

Koesteren die vriendin!

Vriendschap verbreken
Heb je een vriendin die niet bepaald op haar mondje is gevallen? Dan kunnen haar snoeiharde uitspraken in sommige gevallen leiden tot irritatie of zelfs ruzie. Overweeg je daarom om de vriendschap te verbreken? Doe dit niet. Je vriendin heeft het juist goed met je voor.

Lees ook  Al 9 jaar lang wordt deze 14-jarige gepest voor iets waar hij erg van houdt. Maar op 3:53 gebeurt er iets ONGELOOFLIJKS!

Onderzoek
Uit een recent onderzoek van de Amerikaanse University of Plymouth blijkt dat mensen die hun vrienden beledigen of gemeen tegen ze doen, vaak de beste bedoelingen hebben. Volgens de onderzoekers zou het Engelse gezegde ‘People can be cruel to be kind’, in dit geval zeker opgaan. De onderzoekers beweren dat een vriendin je bewust een rotgevoel geeft, omdat ze denkt dat het op dat moment beter voor je is. Kortom: ze wil je gewoon helpen.

Lees ook  Een Thaise vond hem in een steegje en dacht dat het een kat was. Maar toen ze hem opraapte, besefte ze dat ze zoiets nog nooit gezien had.

Goudeerlijk
Uit de studie blijkt dat mensen die goudeerlijk tegen je zijn, ondanks dat ze weten dat ze je zullen kwetsen met hun woorden, heel waardevol zijn. Vrienden die niet eerlijk zijn, omdat ze bang zijn dat ze je gevoelens krenken, daar heb je volgens de onderzoekers niets aan. Vrienden die rechtdoorzee zijn, hebben juist het beste met je voor. Daarbij moet wel gezegd worden dat er wel degelijk een verschil zit tussen gewoon eerlijk zijn en ronduit gemeen.

Het lichaam van deze vrouw vertoont bizarre reactie op oude tatoeage

Slecht in bed: Politieagent beklaagt zich voor bejaard echtpaar dat te snel gereden had.