in

Ontmoet de man die zijn gehele lichaam blauw liet tatoeëren om bizarre reden

Een Canadese man is een online sensatie geworden voor het langzaam maar zeker tatoeëren van zijn hele lichaam in een blauwe kleur.

Donnie Snider, 26 uit Scarborough, Ontario, woont – voor eigen rekening – in een ‘uitgeklapte transitbus’ en verdient zijn geld met het verkopen van oorbellen.

Hij legde uit: “Vragen van vreemden over mijn geslachtsdelen zijn met zo’n 10.000 procent toegenomen.

Eerlijk gezegd vind ik het er gewoon mooi uitzien. Ik dacht dat het netjes zou zijn. Het is absoluut opvallend en ik vind het een mooie kleur.”

Donnie deelt zijn vooruitgang met duizenden volgers op zijn Instagram-pagina @trism_driver.

Sommige traditionalisten in de tattoo-wereld zijn geïrriteerd door de eenvoud van het ontwerp, maar dat is geen probleem voor Donnie.

Donnie vervolgde: “Ik hou van de strakke look – leeg door symbolen. Er is een grillig element. Ik dacht dat ik mijn deel zou doen om dingen interessant te houden, misschien iemand aan het lachen te maken. Je hebt maar één leven.

Lees ook  Vader betrapt zijn dochter zonder iets in een stoel met jongeman en dan

“Gedurende een aantal jaren isoleerde ik mezelf en probeerde ik mijn minder dan pragmatische impulsen af ​​te zwakken, uit angst en gebrek aan vertrouwen – en ik was buitengewoon ellendig.

“Nadat ik mezelf veel te lang in cirkels heb bewogen, besloot ik me te verstoppen, mezelf te bevrijden van stagnatie en mijn leven opnieuw te leiden zoals ik het zou willen, en het om te leiden naar een leven dat ik eigenlijk graag zou willen leven ”

En de reacties van vreemden blijven Donnie aansporen, zoals hij uitlegde: “Ik krijg allerlei opmerkingen en reacties als ik uit ben.

Sommige mensen houden van de tatoeage, anderen zijn duidelijk niet enthousiast over de vragen. De vragen zijn eindeloos, en veel mensen zijn erg nieuwsgierig – ik geef ze natuurlijk niet de schuld.

Lees ook  Het ware verhaal achter de vrouw die tot “lelijkste” ter wereld werd verkozen. Echt hartverscheurend!

“Ik heb veel bizarre interacties gehad, zoals je je waarschijnlijk wel kunt voorstellen – ik krijg verbaasde blikken, blinkende blikken, grimmige opmerkingen, interessante opmerkingen, complimenten, luchtige grappen, gemeen geanimeerde grappen, domme vragen, vreemde vragen, invasieve vragen.

“Fluistert, glimlacht, dubbel neemt, ronduit lachen, flirten, hijgen, oogrolletjes, duimen omhoog, gratis bier, blikken van walging, vreemde voorstellen, grinniken, handdrukken, mensen die naar mijn kleren trekken om eronder te gluren, high fives, blikken van verschrikking.

“Knuffels, toeteren, schreeuwen uit auto’s, mensen die vragen om foto’s met mij te maken, mensen die video’s maken zonder te vragen, vuistbobbels en zelfs een paar mensen die hun duimen likken en proberen de tatoeage af te wrijven.” Je snapt het wel.

Wrede leraar laat 5-jarig jongetje twee uur in zijn eigen ontlasting zitten om ‘een punt te maken

121 nieuwe besmettingen, vijfde coronapatiënt overleden