in

‘Ontroostbare’ Marco in armen van Leontine

Marco Borsato bezocht afgelopen weekend zijn gezin in zijn Blaricumse villa voor wat quality-time. Maar toen hij het huis weer verliet, viel het afscheid hem ontzettend zwaar. Bij vertrek lijkt hij het niet droog te kunnen houden en probeert zijn ex Leontine hem te troosten… Weekblad Weekend deelt op de cover al een paar exclusieve foto’s van de bedroevende gebeurtenis.

Zo is daarop te zien dat Marco getroost en geknuffeld wordt door Leontine. Vervolgens stapt hij in de auto en wordt de zanger door haar uitgezwaaid. Volgens een goede vriend van het stel, mist Marco zijn gezin verschrikkelijk. Daarom komt hij ongeveer een keer per week langs om voor hen te koken. “Marco achter de pannen in de keuken, die geniet van zijn rol als huisvader en spil binnen het gezin. De kinderen zijn dol op hem, en hij natuurlijk op hen.”

Lees ook  Moet je vaak ’s nachts naar het toilet? Zorg dan dat je één oog dicht houdt! En wel hierom…..

Door de scheiding en het gemis, gaat hij nu door een zware periode. “Hij heeft het heel zwaar. Vergis je niet, hij had eind vorig jaar al last van een burnout. Waar je hoofd dan om schreeuwt is rust. En uitgerekend die rust kan hij nu niet vinden”, aldus een vriend van de Borsato’s. Rust kwam er niet, want week in week uit kwamen de Nederlandse media met nieuwe onthullingen over affaires van de zanger.

Lees ook  Onheilspellend: Twee vrachtwagens naderen terwijl klein kindje in het midden van de weg loopt en dan gebeurt er dit

Sinds de bekendmaking van de scheiding heeft Marco zijn villa in Blaricum verlaten en woont hij (tijdelijk) bij zijn moeder in Stompetoren. Overigens kan Marco op veel steun rekenen. Niet alleen van zijn fans, maar ook van zijn goede vriend Ali B. Afgelopen weekend deelde de rapper een ontroerende tekst over zijn vriendschap met zijn The Voice of Holland-collega.

Vrouw overleden door frontale botsing, echtgenoot zwaargewond

Dode gevallen tijdens Temptation Island