in

Ontvoerde Hannah is TERECHT! Deel het goede nieuws door!

Baby Hannah is in Duitsland gevonden. Vanmorgen werd het kindje door haar biologische ouders ontvoerd op de parkeerplaats van een Lidl in Eersel. Het zes maanden oude meisje verkeert in goede gezondheid. Dat meldt de politie.

Bij de politie was in de loop van de dag een tip binnengekomen dat de auto en de vader gezien waren bij een vakantiepark in Bad Bentheim. In overleg met de Duitse politie werd daarna verder onderzoek verricht bij het park. Hannah en haar ouders bleken daar in een vakantiehuisje te zitten. Duitse agenten hebben de ouders daarop opgepakt. Hun uitlevering aan Nederland zal worden verzocht.

Lees ook  Een oude gele schoolbus werd omgebouwd tot een charmant klein huisje… Kijk binnen!

Het meisje, Hannah, was uit huis geplaatst vanwege vermoedens over mishandeling. In oktober vorig jaar werden bij het meisje gebroken ribben, een gebroken enkel en meerdere blauwe plekken geconstateerd en haar ouders werden aangehouden voor mishandeling. Voor het letsel was geen medische oorzaak.

De ouders, beide afkomstig uit het Brabantse Handel, kwamen eerder in het nieuws omdat zij een spoor van oplichting, verduistering en bedreiging veroorzaakten. Deel het goede nieuws door dat Hannah weer in goede gezondheid terecht is!

Lees ook  Baby stierf op broeiende zolder, waar mama hem 3 dagen achterliet om te kunnen feesten

Meisje 14 zwaar mishandeld omdat ze hoofddoek niet af doet

Wanneer je iets TE verse Sushi besteld in Japan – durf jij nog sushi te eten na het zien van deze beelden