in

Ontvoerde vrouw kon politie op toilet seinen

Een ontvoerde vrouw is er in geslaagd om zelf de politie te waarschuwen. Zaterdagmorgen kon zij daarop worden bevrijd door haar bewapende ontvoerder. De ontvoerder werd uiteraard aangehouden.

De vrouw zag haar kans om op een toilet van een tankstation bij Nieuwerkerk aan den IJssel de politie te bellen. De vrouw gaf door dat ze onder bedreiging van een vuurwapen was ontvoerd door een man. Diezelfde man zou haar ook in haar gezicht hebben gebeten. De ontvoering zou de hele nacht hebben geduurd.

Lees ook  Men kan zeggen wat men wil, maar deze tattoos zijn allesbehalve normaal!

De politie kon de man aanhouden, nadat ze met vijf wagens naar het tankstation waren gehaast. De vrouw verliet daar net in paniek de ruimte van het tankstation. Ze kon de verdachte man zelf aanwijzen.

Dat bleek een 29-jarige man uit Apeldoorn te zijn. De politie maakte gebruik van hun dienstwapens bij de aanhouding. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

Lees ook  Dakloze man die eten probeerde te kopen met vals briefje van 20 krijgt zes jaar celstraf.

Over het motief voor de ontvoering is niets bekend. Wel wordt gemeld dat de zedenpolitie in Den Haag de zaak in onderzoek heeft genomen.

Deze video toont wat er echt gebeurt wanneer een teek zich in je huid haakt.

Komende jaarwisseling rotjes, astronauten en soortgelijk vuurwerk VERBODEN!