in

Ook Dennis Schouten uit de kleren: ‘Body positivity!’

In navolging van Waylon laat ook Dennis Schouten zien dat ‘body positivity’ net zo goed voor mannen geldt. Op Instagram laat de Powned-ster zien dat ook zijn lichaam, al heeft hij geen six-pack, mooi is…

Dennis geniet op Chersonissos van een zonnige werkvakantie, waarin hij ook filmpjes opneemt voor het kanaal NieuwNieuws. Hij poseert op een balkon op het Griekse Kreta in zijn ondergoed en schrijft erbij: “Body positivity.”

De boodschap, voor zover serieus bedoeld, lijkt wel aan zijn volgers voorbij te gaan. “Lekker buikje, Dennis!” schrijft een fan. “Weinig positiefs te zien eerlijk gezegd”, reageert een ander. De opvallendste reactie is van Dennis’ Youtube-collega Jan Roos: “Is het heel vreemd dat ik hier opgewonden van raak”.

Lees ook  Pleegmoeder hongerde zoon 8 jaar lang uit en dr*geerde hem om uitkering te verkwisten aan luxe.

Waylon
Waylon streed eerder deze maand al voor meer body positivity bij mannen. “40 jaar, nooit intensief gesport, alle drugs gebruikt, heel veel gedronken, nog meer gegeten en inmiddels te lui om voor een sixpack te gaan… Vind ik het erg? Nope”, schreef de zanger bij een foto van zichzelf met ontbloot bovenlijf en zonnebril.

Lees ook  Haagse miljonair afgeperst met s*ksfilm na bezoek aan prostituee

Waylon benadrukte dat hij het belangrijker vindt om goede muziek te kunnen maken. “Kan ik 75 kilo bankdrukken? Nee! Kan ik een liedje voor je zingen? Als geen ander! M’n hoofd is sterker dan m’n lichaam en daarom kan ik alles wat ik wil.”

Raymond (21) in gezicht geschopt en geslagen bij Drentse zwemplas: ‘Hij kan amper praten’

Sensi Lowe laat alle mannen kwijlen met deze foto’s