in

Ook drama bij familie Roxeanne Hazes

Na Waylon en Meghan Markle is Roxeanne Hazes de volgende bekende die voor een nepadvertentie gebruikt wordt.

Nepreclame
De naam en foto’s van de zangeres worden gebruikt voor een reclame van afslanktabletten. Roxeanne zegt hier helemaal niets mee te maken te hebben en haalt boos uit op Instagram. “‼️DON’T BUY THIS SHIT‼️”, schrijft ze onder het filmpje van een nepartikel over haar.

Volgens het bericht zou “Roxeanne Hazes haar vetvernietigende geheim hebben onthuld, waarmee je 3,5 kg vet per week kan laten verdwijnen zonder een speciaal dieet of lichaamsbeweging.” Onzin, zegt de zangeres.

Lees ook  Kendall Jenner pakt eerste zonnestraaltjes in miniscule bikini

Fout
“Ik kreeg meerdere DM’s binnen, over het feit dat er geadverteerd wordt met mijn naam, foto’s, een compleet verzonnen interview met nep quotes…Het gaat om afslank tabletten, waarmee je ZOGENAAMD 3,5 kilo per week afvalt, zonder enige beweging en/of gezonde voeding. MENSEN, DIT IS FAKE EN TRAP ER NIET IN.”

Dat zij al de zoveelste BN’er is die voor dit soort nepreclames gebruikt worden, vind de brunette vreselijk. “Walgelijk om te zien dat er zoveel misbruik wordt gemaakt van iemands gezondheid. Dit is in zoveel opzichten FOUT!”

Man ‘gepest op werk’ steelt €180.000 van zijn bazen en verbrast het aan cocaine en prostituees

Had André Hazes geheim afspraakje met Imanuelle Grives?