in

Op 14-jarige leeftijd besluit hij om een “elfje” te worden. Als de dokters 11 jaar later het verband verwijderen, schieten woorden tekort.

Al van kinds af aan was de 25-jarige Argentijn Luis Padrón begeesterd door sprookjes en wilde het liefst van al zelf een elfje worden. Maar met de tijd werd die fascinatie een echte obsessie.

Tijdens zijn kinderjaren werd hij omwille van zijn voorliefde en uiterlijk nog door zijn klasgenoten gepest. Maar na verloop van tijd vonden zijn vrienden hem best cool: “Na een tijdje veranderde het. De tieners hielden van me. Ze hielden van me omdat ik uniek was. Dat moedigde me nog meer aan om m’n uiterlijk te veranderen. Ik begon me te verkleden, maar eigenlijk wilde ik meer.”

Op 14-jarige leeftijd besloot ik dat ik me op een dag wilde laten opereren. Hij wilde een echte elf worden. Amper zes jaar later volgde zijn eerste operatie en stilaan begon zijn droom werkelijkheid te worden.

Ondertussen is Luis zo 26.000 euro armer, maar zijn doel is binnen handbereik. De jongeman liet Botox inspuiten, vet aan z’n kin en kaken wegzuigen, zijn neus corrigeren en zijn volledige lichaamsbeharing verwijderen. En momenteel ondergaat hij een behandeling om de kleur uit zijn iris te laten veranderen.

Lees ook  Bijna 10 minuten lang even genieten van het allerbeste van Martien Meiland!

“De behandeling wordt doorgevoerd zonder verdoving. Het is extreem pijnlijk en ik moet voortdurend oogdruppels nemen en een donkere zonnebril dragen. Ik ben als een vampier. Mijn ogen zijn nog niet kristalblauw, maar eerder grijzig. Maar ik hoop na de 4 resterende sessies bereikt te hebben”, zegt de 25-jarige.

Maar Luis heeft nog grotere plannen. Hij wil zijn oren laten verlengen en ook nog zijn kaakbeenderen en zijn ogen plastisch laten veranderen. Per maand geeft hij 4.400 euro uit aan esthetische ingrepen zoals haarverf en verzorgingsproducten.

Het liefst van al zou hij nog zijn benen willen laten breken om er groter uit te zien. Hij is eveneens bereid om vier ribben te laten verwijderen om er slanker uit te zien. Luis beseft dat mensen hem voor gek aanzien, maar hij is vastberaden om zijn droom waar te maken. “Ik wil een elf worden, een engel, een fantasiefiguur. Mijn echte doel is om er niet meer uit te zien als een mens. Ik wil er elegant en sprookjesachtig uitzien. Ik heb m’n eigen schoonheidsideaal en wil dat kost wat kost verwezenlijken”, aldus Luis.

Lees ook  Papa bouwt trots een hek om zijn hond te beschermen. Let nu goed op het uiterste einde!

Het enige wat Luis van zijn medemens verlangt, is aanvaarding. De vraag dringt zich echter op of hij toch niet te ver is gegaan. Veel van zijn operaties zijn immers onomkeerbaar. Moest hij het zich ooit berouwen een “elf” te zijn, is een terugkeer naar een “normaal” leven vrijwel onmogelijk. Uiteindelijk is het uiteraard belangrijk dat hij zich goed voelt in z’n vel.

Wat vind jij van deze man? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit met je vrienden!

19-jarige moeder riskeert levenslange gevangenisstraf waarvoor ze haar baby gebruikte.

Bejaarde man wordt uit de bank gegooid. Uren later brengen dezelfde politieagenten hem terug om actie te ondernemen.