in

Op deze schokkende manier ontdekte Silvia van Barneveld overspel.

De afgelopen dagen en weken waren een heuse rollercoaster van emoties voor Silvia van Barneveld, de vrouw van de wereldberoemde darter Raymond van Barneveld. Ze deelde haar verhaal met weekblad Story.

In een interview met Story is Silvia erg openhartig over de gebeurtenissen van de voorbije dagen. Silvia verklaarde openhartig: “Het is emotioneel. Dit is voor niemand leuk. Ik zit niet lekker in mijn vel. Het zijn zware tijden.”

Wat haar nog het meeste pijn doet, is dat ze het overspel van Raymond via de media moest vernemen. “Dat is jammer. Heel erg jammer. Ik had het liever van hemzelf gehoord”, zegt ze daarover. Ze is echter niet hardvochtig. De houding van Silvia daarover is bewonderenswaardig. De vrouw zei: “Je kunt allemaal verliefd worden. Het is wat het is.”

Lees ook  Jaimie Vaes pronkt met haar oogverblindende figuur

Ze is overigens niet van plan om Barney nu door het slijk te halen, want “hij is en blijft de vader van mijn twee dochters, en de opa van onze kleinkinderen.”

Het feit dat Silvia ondertussen verhuisde naar een ander appartement had niets te maken met de scheiding, maar met de overval, waarvan ze vorig jaar het slachtoffer werd. “Toen speelde onze scheiding nog niet”, zei ze.

Zoals het er nu naar uitziet, komt de scheiding er zeker, zegt ze. Deze week postte Silvia al een emotioneel bericht op Facebook waarin ze de mensen bedankt voor de steun. Vooral haar kleinkinderen betekenen een grote steun voor haar in deze moeilijke tijden.

Lees ook  Vader leert lesje aan vriendje van dochter als hij haar fysiek m*shandeld

Barney heeft een voorgeschiedenis van overspel. Toen hij haar in het verleden bedroog, zocht Silvia haar toevlucht in de drank. “Ik heb drie jaar terug in een afkickkliniek gezeten. Een maan lang”, is ze eerlijk ten overstaan van Story. “Dat was om van de drank af te komen. Dat is gelukt. Ik drink nu niet meer.”

DEEL dit bericht om Silvia een hart onder de riem te steken!

‘Dunste hond ooit’ at glas en batterijen nadat men hem gewoon liet verhongeren.

‘PED0fFIEL’ hakt z’n eigen edele delen af in de gevangenis.