in

Op haar 20 plande ze haar begrafenis tot in de kleinste details. Enkele dagen later kan men bij het zien van haar dood lichaam niet anders dan ontroerd zijn.

Racine Pregunta is oorspronkelijk van Davao City in het zuiden van de Filipijnen. Op 20-jarige leeftijd is ze een mooie vrouw met een geweldige toekomst in het vooruitzicht als studente communicatie aan de Universiteit van Holy Cross in Davao. Maar achter dit eeuwige goed humeur en schoonheid schuilt een donkere realiteit.

Racine lijdt aan de gevolgen van een osteosarcoom, een kwaadaardige tumor tegen dewelke ze een maand dapper vecht. De vrouw voelt echter dat haar einde nabij is. Daarom beslist ze om haar eigen begrafenis tot in de kleinste details te plannen.

De jonge vrouw kiest voor een witte jurk met ontblote schouders, alsook voor een bloemenkrans op haar hoofd. Ze wenst naast haar eerder overleden vader begraven te worden. Ze wil bovendien “mooi sterven”, met verwijzing naar een gelijknamige Filipijnse film.

Lees ook  Stelletje onthult geslacht van baby met explosieven. Gevolg: Zware bosbrand en voor 7 miljoen euro schade.

Hiervoor deed ze een beroep op Gladys Ate, een make-upartieste die in het verleden nog carrière maakte als model.

Helaas zou Racine vijf dagen later al haar laatste adem uitblazen. Haar zus, Rolyn, is er helemaal kapot van. Maar de jonge vrouw, die zorgvuldig de laatste wensen van haar zus uitvoerde, is trots dat ze haar op deze manier kon eren.

Lees ook  Auto neemt 2 parkeerplekken in beslag – als de chauffeur terugkomt, krijgt hij een schok die hij nooit zal vergeten

Ze publiceerde de foto’s van haar begrafenis op Facebook. We zien hoe de vrouw in haar kist ligt, getooid in een witte jurk en met bloemenkrans, precies zoals ze het gewild had.

Internetgebruikers van over de hele wereld zijn geschokt, maar heel wat mensen zijn ook diep ontroerd door haar engelachtige gezicht. Racine was een sterke, mooie jonge vrouw die tot op het einde gevochten heeft. Hoewel de familie voor altijd zal blijven rouwen, zullen ze ook herinnerd worden aan haar eeuwige en stralende glimlach.

DEEL deze aangrijpende foto’s met je vrienden!

Man komt vroeger thuis en betrapt zijn vriendin met andere kerel. Dan maakt hij een fotoshoot van hoe ze samen in bed liggen te slapen.

De 27-jarige legt haar dode baby elke dag in het 8 graden koude bedje. Nu wil ze dit ook voor andere ouders mogelijk maken.