in

Op het eerste gezicht een vriendelijke paardenliefhebber, maar in werkelijkheid doet hij gruwelijke dingen

Alexander Benfield (24), een fervent paardenliefhebber uit Cirencester, ziet er erg lief uit. Maar schijn bedriegt. De jongeman wordt beschuldigd van poging tot ontvoering. Hij probeerde tijdens zijn lunchpauze een meisje van negen te kidnappen toen ze met haar zussen naar de supermarkt stapte in Ashton Keynes.

Het meisje verkeert nog steeds in shock nadat een jongeman haar aanviel terwijl ze op weg was naar de winkel. Ze liep verschillende kneuzingen op tijdens de aanval. Hij probeerde het meisje op een agressieve wijze mee te nemen. Haar zussen raakten compleet in paniek. Toen het meisje bleef schreeuwen, besloot Benfield het op een loopje te zetten.

Lees ook  Christina woog 321 kilo - nu wordt haar transformatie gevierd als de meest indrukwekkende ooit

“Ik dacht dat hij een gewone man was die ons voorbij wandelde, maar plots geep hij me vast bij mijn schouder en probeerde me op te nemen”, zegt het meisje bang. “Ik had niet door dat hij me aanviel. Hij was er plots en begon aan me te trekken.”

Lees ook  Verschrikkelijk! Autistische jongen van 15 jaar gaat met school zwemmen, maar sterft niet veel later

Na de gebeurtenis probeerde Benfield te doen alsof er niets aan de hand was. Het t-shirt van de man raakte gescheurd toen hij het meisje aanviel en hij besloot onderweg naar huis een nieuw t-shirt te kopen. Zo kon hij zijn daden voor zijn omgeving verhullen. Het t-shirt dat hij droeg tijdens de aanval gooide hij in de kofferbak. Gelukkig kon de politie de man snel arresteren. De zaak wordt momenteel verder onderzocht.

Als kind bedwong ze tweemaal de dood. Nu is ze zelf een beschermengel.

Gezwollen voeten: 9 alarmerende tekenen die je nooit mag negeren