in

Openhartig: Arie Boomsma onderging deze schoonheidsingreep en “is blij” dat hij het liet doen.

Presentator Arie Boomsma neemt geen blad voor de mond. Dat is ondertussen wel bekend. Maar nu is hij wel erg openhartig over iets heel persoonlijk. Boomsma liet namelijk een haartransplantatie uitvoeren.

Arie stoorde zich al enige tijd mateloos aan zijn dunner wordende kruin. Bij een foto op Instagram schreef hij: “Mijn kruin werd al een tijdje dunner. Je zag het in mijn programma’s op tv, als ik een shot uitliep of met mijn rug naar de camera draaide. Het ging mij steeds meer dwars zitten. Ik kreeg er last van. En met last bedoel ik dan dat ik er zelf heel veel op lette, rekening hield met waar ik zat of stond in een ruimte waar het licht van boven kwam.”

Lees ook  ‘Verdachte aanslag Istanbul gespot in Nederland’ Winkelcentrum Passage AFGESLOTEN!

“Andere tekenen van ouderdom storen mij niet. Botox, ooglid correcties… dat soort ingrepen zijn niets voor mij. Ze veranderen je uiterlijk. Ik hoef er ook niet zozeer jonger uit te zien dan ik ben. Grijs worden vind ik mooi, dieper wordende rimpels ook. Maar die dingen veranderen langzaam mee. Als mijn haar alleen grijs zou worden zou ik er niet zo mee bezig zijn, maar nu begon het echt te verdwijnen.

Lees ook  Drama op cruiseschip krijgt staartje: familie omgekomen peuter klaagt bedrijf aan

“Een kaal hoofd vind ik bij veel mannen mooi staan. Acteurs als The Rock, Jason Statham en Woodie Harrelson… ik verwacht dat ik de komende jaren ook vaak mijn haar kort zal scheren. Maar ik wil zelf die keuze hebben, merkte ik. En die kale kruin nam de keuze weg. Afgelopen vrijdag ben ik behandeld. Mijn eigen haar, opnieuw verdeeld over plekken waar het dunner was. Een absolute luxe natuurlijk. En het heeft uiteraard ook gewoon met een beetje ijdelheid te maken. Maar ik voel me er goed over, en ben blij dat ik het heb gedaan.”

Politie van Almelo arresteert man die zijn vriendin ten huwelijk wilt vragen

Deze vader-dochter huwelijksdans doet het publiek uitbarsten in hysterisch gejuich.