in

Opgelet! Politie waarschuwt voor man in Utrecht, opnieuw vrouw lastiggevallen

Zaterdag 26 september werd een vrouw mishandeld door een man in de wijk Lunetten. De politie onderzoekt of het om dezelfde man gaat die maandag 21 september een vrouw lastig viel in hetzelfde gebied.

De vrouw fietste rond 07.30 uur door de wijk toen zij werd vastgegrepen en mishandeld door een man. De vrouw verzette zich en de man ging er vandoor.

De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht met letsel. Op 21 september werd in hetzelfde gebied ook een vrouw vastgegrepen door een man.

Lees ook  Mama heeft een raar gevoel als ze zwanger raakt. Dan ziet de verpleegster de echofoto en GILT!

De politie onderzoekt of dit incident en eerdere incidenten die in het grensgebied Hoograven/Lunetten gebeurden, hiermee te maken hebben.

De politie is extra alert en wil (met name) vrouwen waarschuwen om voorzichtig te zijn en zo mogelijk samen te fietsen in het grensgebied Hoograven/Lunetten.

Wanneer zij een man zien die zich verdacht gedraagt of een onveilig gevoel geeft, mogen zij direct 112 bellen. Probeer in dat geval (uiterlijke) kenmerken van de man te onthouden om aan de politie door te geven.

Lees ook  Hij wurgde de moeder van zijn pasgeboren kind om dan zijn minnares te sms’en: “Wil je ons nog een kans geven?”

De recherche heeft de zaken in onderzoek en vraagt getuigen, of mensen die meer weten hierover, om contact op te nemen via 0900-8844, het tipformulier, of anoniem via 0800-7000.

Ook slachtoffers die nog geen aangifte hebben gedaan, wordt gevraagd dit alsnog te doen. Zij kunnen dan ook in contact gebracht worden met slachtofferzorg.

Leraar mag niet langer lesgeven op kleuterschool nadat hij zijn oogballen zwart laat tatoeëren

Verdachte moord Chantal de Vries verrast vriend en vijand