in

Opgepakte stroper moet verplicht Bambi kijken in gevangenis

Een stroper uit de Verenigde Staten kreeg een ongebruikelijke straf opgelegd. Hij is namelijk veroordeeld tot het kijken van de film Bambi. De stroper moet iedere maand Bambi kijken in de gevangenis.

De man moet een jaar celstraf uitzitten en wordt verplicht om iedere maand naar de tekenfilm uit 1942 te kijken. Nog voor de kerst moet de man de film voor het eerst hebben bekeken. Hopelijk leert de man iets van de film.

Lees ook  Schaatster Antoinette de Jong in bikini blijkt heerlijke lady te zijn!

Bambi
David Berry Jr. werd afgelopen augustus gearresteerd voor het illegaal doden van honderden herten. De stroper nam de hoofden van de beestjes mee en liet de rest van de lichamen wegrotten in de natuur.

De man kreeg niet alleen een celstraf van een jaar opgelegd, hij wordt ook verplicht gesteld om iedere maand naar de Walt-Disneyfilm Bambi te kijken.

”De eerste bezichtiging moet op of voor 23 december 2018 plaatsvinden, en er moet daarna minstens 1 bezichtiging per maand plaatsvinden.” In de film is te zien hoe een jager de moeder van het hertje Bambi doodschiet.

Lees ook  Dochter Daphne Deckers en Richard Krajicek post heel wat pikante foto’s!

Honderden herten
Er ging maandenlang onderzoek vooraf aan de berechting van David Berry Jr. De zaak is één van de grootste stroperszaken in de geschiedenis van de staat Missouri.

Naar verluidt zijn honderden herten de dupe geworden van de praktijken van Berry Jr. Een precies aantal is niet bekend.

Huisgenoot doodgestoken Sarah 21 dreigde meerdere mensen te vermoorden

Waarom je nooit de autodeur met je linkerhand moet openen