in

Opnieuw arrestatie in onderzoek naar p*dovereniging Martijn

De politie heeft gisteren een 25-jarige man uit Lelystad aangehouden die wordt verdacht van het bezit van kinderp*rno.

De arrestatie vloeit voort uit een onderzoek dat justitie heeft ingesteld naar mogelijk nieuwe activiteiten van de verboden p*dofielenvereniging Martijn, bevestigt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM).

De arrestatie is het resultaat van onderzoek naar gegevensdragers, zoals mobiele telefoons en computers, die vorige maand in beslag zijn genomen. De politie deed toen doorzoekingen in woningen in Hengelo, Arnhem, Haarlem en Lelystad.

Lees ook  Hun huis zat onder de uitwerpselen, de kinderen werden verwaarloosd en gemarteld, maar: “Mijn Man is fantastisch en ik ben een geweldige moeder”

Ook werden toen twee verdachten opgepakt. In Hengelo werd de 32-jarige partner van de voorzitter van de verboden vereniging aangehouden vanwege voorbereidingshandelingen voor s*ksueel mis bruik van kinderen. In Haarlem arresteerde de politie een 75-jarige man op verdenking van het bezit van kinderp*rno.

Verboden
De vereniging Martijn is in 2014 door de Hoge Raad verboden en ontbonden, omdat de leden s*ksuele relaties tussen volwassen en kinderen verheerlijkten en propageerden.

Lees ook  Iedereen lacht om de 40-jarige die gaat zingen - als hij begint zijn zowel jury als publiek gevloerd

In juni vorig jaar werd aangifte gedaan omdat voormalige bestuurders de vereniging zouden voortzetten.

In december meldde het OM ook een strafrechtelijk onderzoek te zijn gestart naar twee oud-leden van de club.

Groepsmis handeling in Helmond: politie verspreidt foto van verdachte Tony van E.

Zo ziet de knappe vrouw Bizzey eruit