in

Opnieuw enorme tegenslag voor Yolanthe Cabau

Hoewel Yolanthe Cabau het nieuwe jaar met een frisse blik tegemoet ging, heeft de eerste tegenslag zich alweer voorgedaan voor de brunette. Haar kinderkledinglijn Bananas&Bananas stopt er namelijk mee.

HEMA
Na een gestopte sieradenlijn en lingeriemerk valt uiteindelijk ook het doek voor Yolanthe’s kinderkledinglijn. De kledinglijn – die onder andere verkrijgbaar bij HEMA was – bleek toch geen succes te zijn.

Lees ook  Het fibromyalgie mysterie is eindelijk opgelost!

“Het is een op=op-collectie. Dus als het er nog is, dan is het er nog. Zo niet: dan is het op. Dat zal per filiaal verschillen”, vertelt HEMA-woordvoerder Marry Jansen-Kin aan Story.

Collecties
HEMA heeft twee Bananas&Bananas-collecties gehad, maar tot een derde collectie zal het helaas niet komen. “Daar zijn geen plannen voor. Nee, ook over verdere plannen met Yolanthe is niets bekend”, aldus woordvoerder Mary.

Lees ook  Oma Godelieve was zo sterk, maar op één week tijd was het voorbij door corona

Voor Yolanthe is het de zoveelste domper. Eerder moest de brunette al een punt zetten achter haar sieradenlijn YC Jewels en lingerielijn Yolanthe’s Choice, en vorig jaar worstelde de presentatrice natuurlijk ook nog met een echtscheiding.

Man van 49 had tientallen keren s*ks met 14-jarig meisje, celstraf geëist

Emma Heesters reageert op geruchten rondom relatie met Wesley Sneijder