in

Opnieuw Nederlandse tiener vermist: grote zorgen om Anouk (19)

Anouk van Luijk uit Hellevoetsluis was in Cuba op vakantie. Haar vader is doodongerust, want hij krijgt geen teken van leven meer van haar.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigt de vermissing.

Een aantal weken geleden ging Anouk naar het Caribische eiland. Ze zou eigenlijk al drie dagen geleden terugkomen in Nederland, maar ze heeft haar vlucht terug nooit gehaald. Ze is niet thuisgekomen en nog altijd heeft ze niet van zich laten horen.

Lees ook  Mama vindt naald in been van zoontje die in zijn luier verstopt zat.

Er wordt inmiddels naar haar gezocht en er is officieel contact met haar familie. “De Nederlandse ambassade in Cuba probeert, met lokale autoriteiten, uit te zoeken wat er aan de hand is.”, aldus het ministerie van Buitenlandse Zaken. Haar vader Wim van Luijk zegt: “Mijn ex-vrouw en ik zijn van plan om naar Cuba te gaan, maar dat wordt zoeken naar een naald in een hooiberg.” Hij sprak zijn dochter erg veel, vlak voor de vermissing.

Lees ook  Nietsvermoedende hulpverleners aangevallen met scherp voorwerp in Hengelo

Ze belde steeds naar huis en vertelde ook dat het daar misging. Haar bankpas was ingeslikt, ze had geen slaapplek en liep over straat rond. Opeens was er geen contact meer. Sindsdien maken haar ouders zich vreselijk zorgen en zijn ze maar wat ongerust. Niemand durft nog te denken aan het ergste. “We weten niet of ze in het ziekenhuis ligt, of haar iets ernstigs is overkomen. We weten helemaal niks”, aldus haar vader.

Zoon wil teken van zijn vader in de hemel: Wat gebeurt aan het graf laat iedereen in tranen

Marco Borsato deelt leuk familienieuws met zijn volgers