in

Opnieuw s*kstapes van Barbie in de omloop – Barbie is er helemaal klaar mee een reageert op de volgende manier..

Samantha de Jong blijft de gemoederen bezighouden; er zijn donderdag nieuwe s*kstapes van haar opgedoken, waarin ook haar ex Rolf Tangel te zien is. De twee zijn er helemaal klaar mee en gaan aangifte doen.

Barbie en Rolf hebben namelijk ontdekt wie er achter het verspreiden zit, zo vertelt hij aan Shownieuws. „Het is een vriendin, tussen haakjes. Het was een vriendin. Van mijn telefoon komt het niet. Het is doorgestuurd blijkbaar. Soms denk je dat je iemand kunt vertrouwen, maar dan komt het toch in verkeerde handen terecht.”

Lees ook  Nooit meer moe wakker worden? Neem dan DIT voordat je gaat slapen! Wisten we dit maar eerder!

Rolf geeft aan dat hij niet weet hoeveel filmpjes er in omloop zijn, maar „er komen er steeds meer uit.” Hij vindt het vooral pijnlijk voor zijn ex. „Voor Sam is het heel erg. Ze probeert een beetje rust in haar leven te krijgen. Ze lijdt er wel onder.” Eind februari deed Samantha ook al aangifte van het uitlekken van een s*kstape die ze maakte in de afkickkliniek waar ze was opgenomen na een zelfmoordpoging.

Lees ook  De kleine jongen deed een vreemde ontdekking aan de kant van de weg – dan maakt hij een besluit

Maar er is nog meer nieuws over Barbie te melden: een maand geleden heeft er een gesprek plaatsgevonden met Kim Holland Productions over een mogelijk carrière in de p0rn0-industrie. Volgens Kim gaat het om een presentatiefunctie en niet meteen om een rol in een p0rn0film. De producente wil dat de realityster eerst stabieler wordt.

Met deze prins mag prinses Amalia nooit trouwen – Wat de reden hiervoor is begrijp ik niks van…

Deze moeder liet haar 15-jarige dochter een tatoeage plaatsen en nu legt ze uit waarom