in

Opnieuw uitzaaiingen bij Bibian Mentel – Nieuwe operatie zeer riskant!

Bibian Mentel kreeg slecht nieuws te horen van de dokters. In haar lichaam werden opnieuw uitzaaiingen aangetroffen. Als gevolg daarvan zal ze een risicovolle operatie moeten ondergaan.

Volgens De Telegraaf zitten de uitzaaiingen boven in haar hals, tegen de schedel. Verder werden er ook plekjes in haar onderrug en longen gevonden. De Paralympiër zal midden augustus een operatie ondergaan.

Lees ook  De moeder van de bruidegom begint te krijsen tijdens de bruiloft. De bruid kijkt machteloos toe als ze haar man ziet vertrekken.

Voornamelijk de uitzaaiing in haar nek brengt veel risico’s met zich tijdens de chirurgische ingreep. Het gezwel zit dicht bij de hersenen en de zone die verantwoordelijk is voor de regeling van de ademhaling.

De dokter adviseerde haar om deze zomer nog met haar man en zoon op vakantie te gaan. Het zou immers haar laatste zomer in goede gezondheid kunnen zijn. Die raad nam het gezin alvast ter harte want ze vertrekken binnenkort naar Barcelona.

Lees ook  Hij stuurde zijn 7-jarige dochter op zelfmoordmissie in Syrië: Nu is hij zelf dood!

Ondanks de medische tegenslag is Bibian vastbesloten om haar deelname aan Dance Dance Dance te blijven verderzetten. De snowboardster zei strijdvaardig: “Ik wil leuke dingen doen, genieten. Iedere dag die je hebt, is er een.”

Temptation Megan topless op de foto 

Moeder laat tweeling verdrinken: ze wilde haar ex man straffen