in

Oud-bestuurslid Martijn zat op kinderp*rnowebsite toen politie binnenviel

Twee verdachten, die in beeld kwamen door een onderzoek naar het voortzetten van de verboden vereniging Martijn, blijven voorlopig vastzitten.

Het voorarrest van een 32-jarige man uit Hengelo en 76-jarige man uit Haarlem werd met drie maanden verlengd. Dat gebeurde vandaag in een proformazitting, waar enkele schokkende details bekend werden.

Zo bleek de 76-jarige man, een voormalig bestuurslid van Martijn, op het moment dat de politie bij hem binnenviel op een kinderpo*nowebsite te zitten.

40.000 kinderp*rno-afbeeldingen
Op veertig gegevensdragers in zijn huis zijn al zeker 40.000 kinderp*rnografische afbeeldingen gevonden.

Lees ook  Vrouw stopt voor koelbox langs de weg en vindt 9 achtergelaten puppy’s

Nog eens 50.000 afbeeldingen worden onderzocht. Het oud-bestuurslid van de vereniging Martijn is in 2013 al eerder veroordeeld voor het bezit van kinderp*rno.

De politie startte het onderzoek nadat RTL Nieuws vorig jaar onthulde dat de door de rechter verboden vereniging Martijn, die ped*filie verheerlijkt, ondergronds was verdergegaan.

Ingerichte kinderkamer
De man uit Hengelo, heeft een relatie met een ander oud-bestuurslid van Martijn, met wie hij samenwoont.

Daarom was hij aanwezig toen het OM daar een doorzoeking deed. Volgens het OM probeerde de 32-jarige verdachte tijdens de inval zijn mobiele telefoon te verstoppen in een heg.

Lees ook  Zo ziet het zusje van Geraldine Kemper eruit - Wat een bloedmooie vrouw!

Daarnaast werd in hun huis een rugzak aangetroffen met daarin onder andere tie-wraps, c*ndooms, glijmiddel, spenen, luiers, kinderondergoed, en snoepgoed, en zelfs een compleet ingerichte kinderkamer. Het stel heeft zelf geen kinderen.

Ook zijn er in de woning boeken aangetroffen over s*ksueel misbruik en incest, en zijn er berichten in zijn telefoon aangetroffen van chatgesprekken met minderjarigen. De man wordt inmiddels ook verdacht van het bezit en vervaardigen van kinderp*rno.

Coronavirus in verpleeghuis van Ruttes moeder

Bloedhete Rotterdamse Linsey moet je per direct volgen op Insta!