in

Oud-werknemers onthullen: ‘Ellen gemeenste mens ooit!’

Ellen Degeneres zou een tiran zijn die haar personeel op verschrikkelijke wijze behandelt. Dit zeggen oud-werknemers van de talkshowhost op Twitter…

Kevin T. Porter, een Amerikaanse komiek, is de eerste die op het sociale medium uithaalt naar Ellen. “Op dit moment hebben we een beetje vriendelijkheid nodig.


Weetjewel, dat waar Ellen Degeneres het altijd over heeft! Volgens de geruchten is ze ook nog eens een van de gemeenste mensen ter wereld.

Reageer hierop met de meest bizarre verhalen die je hebt gehoord over Ellen die gemeen doet en ik doneer 2 dollar per bericht aan de voedselbank van Los Angeles.”

Het zorgt voor een stortvloed aan reacties van mensen die zeggen voor Ellen te hebben gewerkt. Een bekende schrijver voor televisieprogramma’s doet een aantal dingen uit de doeken.

Lees ook  Simon reageert sceptisch als hij hoort wat 18-jarige wil zingen – meisje blaast iedereen omver.

“Ze heeft een gevoelige neus, dus iedereen moet kauwgom uit een kom pakken voor haar kantoor als je met haar gaat praten.

Als ze vindt dat je die dag niet zo lekker ruikt, moet je naar huis gaan en douchen.” Ook: “Een nieuw personeelslid werd verteld dat ze iedere dag iemand anders kiest om echt te haten.

Het is niet jouw fout, neem je verlies maar gewoon een dag en dan zal ze morgen tegen iemand anders gemeen zijn.”

En de bizarre verhalen blijven binnen stromen. “Ik was haar persoonlijke assistent. Haar lijstje met eisen was vijftig regels lang.

Één daarvan was een specifieke soort bloemkool die bijna niet wordt verkocht, dus moest ik naar vijftien verschillende supermarkten rijden om die te vinden.

Terwijl ze die bloemkool later nooit heeft aangeraakt.” Ze zou haar personeel zelfs het aankijken niet waard vinden.

Lees ook  Ivy (22) gaat naar parenclubs: 'iemand had zijn slavin vastgebonden'

“Mijn vriendin schreef twee jaar voor de Ellen Show en vertelde me dat Ellen haar niet één keer heeft begroet. Het personeel kreeg zelfs te horen dat ze niet met haar mochten praten.”

Lees alle krankzinnige verhalen door op de onderstaande tweet te klikken en door te scrollen.

NikkieTutorials
Ook make-up goeroe Nikkie de Jager was onlangs te gast bij de talkshow van Ellen Degeneres. Na haar ‘gedwongen’ coming out werd ze make-up koningin gevraagd om langs te komen in haar talkshow.

“Dat was een hele ervaring. Ik vind het echt een eer dat ik daar mocht zitten en m’n verhaal mocht doen en het voor nog meer miljoenen mensen uitleggen…”.

In De Wereld Draait Door gaf Nikkie toen al toe dat ze wel het persoonlijk contact met Ellen erg miste.

“Het steekt daar wel iets anders in elkaar dan de Nederlandse media. Het is gewoon anders gestructureerd; hier zijn we heel erg van persoonlijk contact, dat was daar iets minder… Maar het Songfestival heeft dat niet, dat heeft wel warmte.”

Dit zijn de corona-adviezen die je NIET moet volgen en rondgaan op social media

Hoe weet je of je het coronavirus hebt gehad?