in

Oude man vraagt ​​zijn vrouw of ze ooit ontrouw is geweest – haar antwoord shockeert hem

Soms rechtvaardigt het doel de middelen. Als je onjuist handelt om iemand te helpen, is je handeling dan echt zo fout?

Ik denk persoonlijk dat het in sommige gevallen wel-, en in andere gevallen niet fout is, maar in dit geval mag je daar zelf over oordelen.

Een oude man vroeg aan zijn vrouw: “Martha, binnenkort zijn we 50 jaar getrouwd, en ik zou graag iets willen weten. Ben je in de afgelopen 50 jaar ooit ontrouw geweest?”

Martha antwoordde: “Nou, Henry, ik zal eerlijk tegen je zijn… Ja, ik ben in deze 50 jaar drie keer ontrouw geweest, maar altijd met een goede reden.”

Henry was duidelijk gekwetst door zijn vrouw’s bekentenis, maar zei: “Ik had dit nooit kunnen vermoeden. Kun je me vertellen wat je precies bedoelt met “goede reden?”

Lees ook  Echtgenoot kijkt naar Foto van vrouw van 20 jaar geleden. Ziet man op de achtergrond en weet het.

Martha antwoordde: “De eerste keer was kort nadat we getrouwd waren, en we op het punt stonden om ons huis te verliezen, omdat we de hypotheek niet konden betalen.

Herinner je je die ene avond nog, toen ik een afspraak had met de bankier en hij je de volgende dag vertelde dat de terugbetaalperiode van de lening verlengd werd?

Henry herinnerde zich het bezoek aan de bankier en zei: “Ik kan je daarvoor vergeven … Je hebt immers ons huis gered. Maar hoe zit het met de tweede keer?”

Martha vroeg: “Herinner je je nog toen je zo ziek was, maar we geen geld hadden om de hartoperatie te betalen die je nodig had?

Lees ook  Auto botst tegen boom in Friesland: twee mannen overleden

Ik ging een avond langs bij de chirurg, en wellicht kun je je nog herinneren dat hij de operatie vervolgens gratis heeft uitgevoerd.”

“Ik kan me dat inderdaad nog herinneren,” zei Henry. “En je hebt het gedaan om mijn leven te redden, dus natuurlijk kan ik je daarvoor vergeven. Vertel me nu maar over de derde keer.”

“Oké,” zei Martha. “Weet je nog toen je je kandidaat had gesteld om president van de golfclub te worden en je 73 stemmen tekort kwam?”

Deel als je gelachen hebt!

Ik dronk elke dag augurkensap. Zo voelde ik me na 7 dagen

Helpt het eten van een pissebed écht tegen hooikoorts?