in

Oudere man verliest na 63 jaar huwelijk zijn vrouw, maar gaat 4 jaar later nog elke dag met haar lunchen.

Ware liefde kom je maar een keer in je leven tegen. Dat is toch wat een man uit Georgia elke dag bewijst sinds het overlijden van zijn geliefde vrouw. Clarence en Carolyn Purvis ontmoetten elkaar in 1948 in Glennville en werden op slag verliefd. Amper een jaar later trouwden ze al. We spoelen even zes decennia vooruit en de twee bouwden een leven op samen zonder dat ze hun kleine dorpje in Georgia ooit verlieten.

Samen bezaten en beheerden ze Purvis Garage, brachten drie kinderen ter wereld, verwelkomend zes kleinkinderen en twee achterkleinkinderen en bouwden een onbreekbaar huwelijk op. “Niemand hield meer van elkaar dan ik en mijn vrouw”, vertelde Purvis. “Ik wilde wat zij wilde en zij wilde wat ik wilde.”

Lees ook  Nog eens 5 Italiaanse artsen sterven in de strijd tegen het coronavirus

Toen Carolyn in 2013 na 63 jaar huwelijk overleed, beleefde Clarence zijn ergste nachtmerrie, een leven zonder zijn vrouw aan zijn zijde. Sinds haar overlijden vond hij een manier om haar herinnering levendig te houden.

De twee gingen regelmatig eten in hun favoriete restaurant Smith’s Diner. Nu zet hij die traditie verder door telkens haar foto mee te brengen tijdens zijn dagelijkse lunch, en zit over haar foto terwijl hij eet.

“Ze is altijd bij mij waar ik ook heenga. Ze is nu bij mij”, vertelde hij. De liefde van Purvis voor zijn vrouw is zo groot dat hij zich niets aantrekt van de starende blikken van vreemden. Het enige dat telt is dat hij het gevoel heeft dat zijn vrouw bij hem is.

Lees ook  Vrouw wordt aangevallen door opgewonden geest en dat ziet er dus zo uit!

Dit is ook de eigenaar van het restaurant Joyce James niet ontgaan: “Ik vroeg mijn echtgenoot: ‘Als er mij iets zou overkomen, zou je dan mijn foto op tafel zetten?’, hij antwoordde: ‘Ik denk het niet, schat. Ik hou van je, maar dat lijkt me een beetje teveel’”, zei James.

Tijdens de week maakt Purvis tijd om het graf van zijn vrouw te bezoeken, niet eenmaal maar vier keer per dag!

Zou jij voor je geliefde doen wat deze man doet? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit met je vrienden!

Politieagent te paard geeft 5-jarig meisje een bekeuring – haar briljante antwoord deed me een breuk lachen.

Hij beweert dat hij van een lege container een huis kan maken. Kijk nu hoe hij het omtovert!