in

Ouders opgelet! Schommelen kan dit bij uw kind veroorzaken!

Een ouder zijn is geen eenvoudige taak. Piekeren lijkt een voltijdse baan te zijn als je kinderen hebt en je niet op je gemak voelt door het feit dat de meeste jongens en meisjes de neiging hebben om te leunen in de richting van dingen die ze eigenlijk niet zouden moeten zijn.

En toch, zelfs als we denken dat ze veilig en gezond zijn, kan er soms gevaar op de meest nietsvermoedende plek liggen.

Een moeder stapt nu naar sociale media om andere ouders te waarschuwen voor de mogelijke gevaren van het toestaan ​​dat hun kinderen te veel tijd doorbrengen op parkschommels.

Rebecca Jordan moest haar zoon meenemen naar de spoedafdeling met ernstige verwondingen, allemaal omdat hij zich te snel omspande.

Volgens berichten dwong de snelheid waarmee de jongen had geswingd een teveel aan bloed naar zijn achterhoofd.

Niet alleen barstte het bloed in zijn ogen open, maar het liet ook artsen en verpleegkundigen denken dat zijn hoofd “rood gespoten” was.

Rebecca koos ervoor om haar verhaal op Facebook te plaatsen, met de nadruk op gevaren waar andere ouders zich mogelijk niet van bewust zijn.

“Zo dat ouders zich er bewust van zijn van wat er zou kunnen gebeuren als je kind veel te snel draait op een schommel met zijn hoofd naar achteren geleunt / hangend,” zei ze.

Lees ook  Michael sterft in zelfgemaakte raket in poging om te bewijzen dat de Aarde plat is.

De post zelf las: “Onze zoon houdt ervan om rond te schommelen, hij is een beetje een thrill seeker (je weet hoe jongens kunnen zijn).

Gisteren speelde hij met een groep andere kinderen buiten rondrennend op het erf en op de speeltoestellen. Hij ging op de schommel staan ​​en vertelde de andere kinderen hem rond te draaien

Terwijl hij sneller en sneller ronddraaide met zijn hoofd achterover, dwong de kracht / druk het bloed naar de bovenkant van zijn hoofd te stromen, waardoor het bloed direct naar het hoofd stroomde (wat eruitzag alsof zijn hoofd was opgespoten of verbrand). Plus de bloedvaten in zijn ogen en oogleden barstten uit door de extreme druk.

Ze hielden hem tegen en toen hij van de schommel stapte, stortte hij in (mogelijk enkele minuten flauwgevallen).

Verschillende kinderen kwamen met hem naar binnen om ons te vertellen wat er gebeurde en hij zei dat hij moeite had met ademhalen en zijn “hersens deden pijn”.

Een in paniek geraakte Rebecca haastte haar zoon naar de spoedeisende hulp, uit vrees dat hij mogelijk hersenletsel had. CT-scans onthulden schade die vergelijkbaar is met die van het geschudde-baby-syndroom.

Lees ook  Barbie´s ex-geliefde beticht van geestelijke mishandeling van zijn 4-jarige zoon

De post vervolgde: “Houd in gedachten dat hij zijn hoofd nooit geraakt heeft, dit was alleen door de kracht die trok tijdens het draaien op de schommel. (Vergelijkbare traumatische hersenletsel treedt op bij het baby schudden syndroom).

De doktoren en verpleegkundigen waren verbaasd en dachten dat hij zijn hoofd met rode verf had gesprayd omdat ze nog nooit een dergelijke presentatie van bloedaanvallen hadden gezien.

Ze waren heel snel om zijn hoofd, ogen en binnenoren te onderzoeken en stuurden hem door voor een C.T.

Goddank dat het normaal was, geen inwendige verwondingen of zwelling van de hersenen. Maar serieus, we zullen erg voorzichtig zijn met overmatig schommelen vanaf nu. ”

Rebecca’s zoon heeft geen levensbedreigende verwondingen opgelopen, maar ze wil nog steeds zeker weten dat mensen zich bewust zijn van de mogelijke gevaren van schommelen.

Nou, ik ben blij dat ik deze waarschuwing heb gelezen. Ik zal zeker goed opletten.

Deel dit artikel om ons te helpen Rebecca’s waarschuwing naar meer ouders te krijgen.

Video van gezin die in zwembad word bedreigt

Politie: virus waarschijnlijk oorzaak dode en zieke honden Diemerbos