in ,

Overdag zijn het 2 normale jongens. Maar ’s nachts transformeren hun lichamen!

Abdul Rasheed en Shoaib Ahmed zijn twee Pakistaanse jongens van negen en dertien jaar oud die aan een mysterieuze en vooral bizarre ziekte lijden. Overdag zijn het twee heel erg actieve kinderen.

jongens1

Maar van zodra de zon ondergaat, belandden ze in een vegetatieve staat: ze worden compleet verlamd en kunnen zelfs niet praten.

jongens3

Hun vader noemt hen “de zonnekinderen” omdat ze hun energie van de zon opdoen. Maar dit idee klopt niet helemaal want ze kunnen overdag wel gewoon functioneren in een donkere kamer of tijdens een onweer.

Lees ook  Pestkoppen gooien de rugzak van een dove student in het toilet. Dan haalt zijn moeder hem van school.

Dokter Javed Akram, professor geneeskunde aan Instituut voor Medische Wetenschappen van Pakistan legt uit: “Hun geval plaatst ons voor een raadsel. Onze medici hebben verschillende onderzoeken uitgevoerd waarom ze alleen overdag functioneren en ’s nachts de ogen niet kunnen openen of kunnen praten.”

jongens4

Hun vader is wanhopig: als de dokters zelfs niet kunnen achterhalen wat er precies scheelt? Voor hem gaat het hier duidelijk om zwarte magie. Daarom neemt hij zijn kinderen mee naar spirituele genezers en hoopt de ziekte met religie te verdrijven.

jongens5

Maar niets helpt …

Lees ook  Vrouw geeft haar echtgenoot Viagra, maar 3 dagen later komt de beschamende waarheid aan het licht.

Na meer dan 300 medische onderzoeken kwamen de dokters tot de conclusie dat de oorzaak genetisch moet zijn. Tot op vandaag is er nog geen remedie gevonden voor hun ziekte.

jongens6

Met behulp van medicijnen kunnen ze nu wel opblijven tot 10 u ’s avonds voordat ze weer helemaal verlamd raken tot de zon opkomt.

jongens7

Ondanks hun voortdurende strijd zijn de kinderen wel altijd positieve gebleken en blaken ze (overdag) van energie. Bekijk hun hele verhaal in de onderstaande video en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

De 23-jarige zit met haar driejarige in een overvolle trein. Als de man dit briefje in haar schoot laat vallen, kan ze niet geloven wat ze leest.

Als haar zoontje ter wereld komt, stelt ze nog één vraag. Dan is ze dood.