in

Pa denkt dat pestkoppen zijn dochter niet meer pesten – dan opent hij de deur en ziet hij het ondenkbare

Julia Derbyshire was slechts 4 toen haar familie naar de Verenigde Staten emigreerde. Maar slechts een paar jaar later scheidden haar ouders en haar vader verhuisde terug naar het Verenigd Koninkrijk. Julia bleef bij haar moeder.

Toen Julia nog tiener was, begon ze met een goede vriend over haar gevoelens te praten.

Wat de onschuldige 12-jarige toen niet wist, was dat het vertrouwen dat ze had voor haar vriend zou worden geschonden … en de gevolgen zouden onomkeerbaar zijn.

Toen Julia zich begon te openen, begon het pesten, zowel fysiek als mentaal. Na twee jaar besloten de ouders van Julia dat het beter zou zijn als Julia naar haar vader in Groot-Brittannië verhuisde.

De ouders van Julia waren van mening dat dit zou helpen om van het pesten af ​​te komen en haar een kans te geven om opnieuw te beginnen.

Maar de nachtmerrie zou nog lang niet over zijn. Haar oude klasgenoten gaven niet op en bleven haar intimideren via sociale media.

Van buiten probeerde ze de wonden te verbergen die de intimidatie had veroorzaakt, maar van binnen brak ze elke dag meer en meer.

Ze ging zelfs in een online groep op die werd opgericht voor jongeren die eraan denken zelfmoord te plegen.

Lees ook  Je lichaam waarschuwt je 1 maand voor hartaanval: 8 verborgen signalen die iedereen zou moeten weten

Toen op een avond Julia’s vader Adrian thuiskwam, deed hij een vreselijke ontdekking. Julia had geprobeerd zichzelf op te hangen.

Hij probeerde zijn dochter te reanimeren, maar ze reageerde niet. Hij belde snel een ​​ambulance. Eenmaal in het ziekenhuis werd Julia rechtstreeks naar de intensive care afdeling gebracht en de dokters werkten hard om het levenloze meisje te redden.

Vijf dagen later ontving Adrian het vreselijke nieuws: er was geen hoop voor zijn dochter – ze zou nooit meer wakker worden.

Daar in het ziekenhuis moest hij een beslissing nemen die geen enkele ouder ooit hoeft te nemen. Artsen konden doorgaan met het in leven houden van Julia’s lichaam door medicatie, maar ze was in wezen al dood.

Toen de ‘stekker eruit werd getrokken’ duurde het niet lang voordat Julia ophield met ademen. Adrian zat vastberaden aan haar zijde. Ze stierf op slechts 16-jarige leeftijd.

In het ziekenhuis nam Adrian foto’s van zijn dochter in haar ziekenhuisbed, maar durfde nooit echt terug te kijken – het was te pijnlijk.

Maar toen, twee jaar na de dood van Julia, besloot hij haar verhaal te delen, eraan toevoegend dat “het vrijgeven van deze foto’s een van de moeilijkste dingen was die ik in mijn leven moest doen. Het zien van de foto’s bracht emoties naar die tijd en maakte me fysiek misselijk. ”

Lees ook  Tien handen verwoest door vuurwerkongelukken - Jongste slachtoffer peuter (3)

Na de vroegtijdige dood van zijn dochter begon Adrian zijn volle aandacht te geven aan cyberpesten en de mogelijk verwoestende gevolgen daarvan. Hij besloot dat hij het bewustzijn wilde verhogen, zodat zijn lot als vader nooit weer een andere ouder zou overkomen.

“In plaats van haar mee uit te nemen voor champagne om haar 18e verjaardag te vieren, legde ik bloemen op haar graf.”

Na het publiceren van de foto’s zijn er reacties binnengekomen. Verschillende andere families die vergelijkbare ervaringen hebben gehad, hebben contact opgenomen met Adrian.

Julia’s geval is inderdaad een heel tragisch voorbeeld van hoe ver cyberpesten kan gaan.

Ondanks de ontberingen in de omgang met de dood van zijn jonge dochter, zegt Adrian dat hij deze kwestie zal blijven bestrijden tot het nooit meer gebeurt.

Deel Julia’s verhaal alstublieft om Adrian te helpen – en zo kunnen meer mensen de omvang van de schade begrijpen die cyberpesten bij geliefden kan toebrengen.

“Ik zat vier jaar gevangen in mijn eigen lichaam.” Niemand wist dat Victoria (23) wakker was en alles kon zien

Vrouw stopt met het gebruik van BH – een paar weken later zijn haar borsten onherkenbaar