in

Panische papa haast zich met 3-jarige zoon naar de spoedafdeling nadat hij hem per ongeluk met zijn grasmaaier overreden had.

24 juli 2017 is een dag die de familie Sullivan nooit meer zal vergeten. Sean en Melissa Sullivan deden het relaas van de traumatische dag. De ouders legden uit dat het wel leek alsof hun driejarige zoon Roan op een bom was getrapt. Deze “bom” was echter een alledaags huishoudelijk apparaat dat in de VS elke dag 13 kinderen op de spoedafdeling doet belanden.

Toen Sean Sullivan op een warme julidag zijn gras aan het maaien was, werd ook hij geconfronteerd met deze statistieken.

Zijn positieve ingesteldheid over zijn handige grasmaaier zou helemaal veranderen. Melissa bracht Roan en zijn kleine zusje naar binnen terwijl Sean het gras bleef maaien.

Lees ook  Een gemene vriendin is eigenlijk je beste vriendin

Roan wilde iets drinken, en zijn kleine zusje moest een dutje doen.

Roan rende terug naar buiten en voor zijn ouders het wisten, werd de kleine jongen per ongeluk aangereden door de grasmaaier.

Sean Sullivan legde uit: “Het was het enige mogelijke moment dat hij kon komen aangeslopen. Ik keek achterom om er zeker van te zijn dat ik beide opritten gelijk gedaan had.”

Terwijl hij de grasmaaier in achteruit zette en links achterom keek, kwam Roan van de rechtse kant geslopen.

De doodsbange ouders kunnen zich niet precies herinneren hoe ze hem vanonder de grasmaaier haalden of hoe ze hem in de auto kregen.

Ze herinneren zich nog wel goed dat hun kind eruitzag alsof het op een bom getrapt was, en het gevoel dat hij in hun armen lag te sterven. Sean herinnert zich dat hij dankbaar was om een kamer vol dokters, “engelen”, te zien die konden helpen om het leven van zijn zoon te redden.

Lees ook  ZIELIG: Bridget zit in de lappenmand

Hij onderging verschillende operaties en de amputatie van zijn rechtervoet. Maar Roan toonde elke dag opnieuw ontzettend veel kracht, ongeacht het feit dat het ongeluk zijn leven had kunnen beëindigen.

Melissa vertelde: “Ik denk dat God altijd bij Roan was … Elke persoon die bijdroeg aan zijn herstel is een engel en al hun namen staan voor altijd in mijn hart geschreven.”

Tiener geeft mama’s vriend een geschenk dat hem in tranen op de grond doet vallen.

Superleuk nieuws: Nicolette Kluijver breidt gezin uit