in

Papa die dochtertje met Down verdedigde brutaal in elkaar geslagen.

De vader van een meisje met een beperking liep een schedelbreuk op na een vechtpartij met twee schoften over een gehandicaptenplaats. De vreselijke feiten vonden plaats in Belgrado in Servië.

Goran Velinov (50) zegt dat een van de aanvallers hem zei dat hij ‘mindervalide mensen spuugzat was.’ Goran, wiens dochtertje Lea het syndroom van Down heeft, bleef achter met een gebroken bot in zijn schedel en een kaakbreuk nadat hij hard op het oog werd geslagen.

Hij moest zijn bezorgde kind zeggen dat ‘papa zijn oog moest laten herstellen’ toen ze hem vroeg naar zijn verwondingen. De twee verdachten werden dezelfde dag nog aangehouden.

Lees ook  Gestoorde grafschenner stal lichamen van 29 kinderen, mummificeerde en verkleedde ze als poppen.

De vechtpartij vond plaats toen Goran aan het wachten was tot zijn vrouw en Lea zouden thuiskomen. Het meisje had onlangs een hartoperatie ondergaan waardoor ze niet kon wandelen. Toen Goran zag dat de gehandicaptenparkeerplaats bezet werd door een auto zonder gehandicaptenkaart vroeg hij twee vrouwen in de buurt van de auto om de bestuurder te bellen.

Toen de bestuurder kwam opdagen, zei hij de vader dat hij ‘mensen met een beperking spuugzat was’. De 50-jarige man zei dat zijn 67-jarige buurman hem kwam helpen toen een van de vrienden van de bestuurder zich eveneens kwam moeien.

Goran zei: “Mijn buurman zei hen dat het niet oké van hen was dat ze de auto niet wilden verplaatsen en dat mijn vrouw zo ons kind niet uit de auto zou kunnen halen.” Een van de twee mannen begon de buurman te slaan en ook hijzelf kreeg een zware klap. Daarna sloegen de agressievelingen op de vlucht.

Lees ook  Nadat ze door het bed van het hotel zakten, beseften ze zich dat ze iets moesten doen…

Hij voegde eraan toe: “Mijn buurman en ik werden overgebracht naar het ziekenhuis, waar ik later die dag geopereerd werd. Hij sloeg me maar een keer, maar mijn buurman werd wel tien keer geslagen en moest gehecht worden.”

DEEL dit verhaal als ook jij dit zo vreselijk vindt. Dit gezin moet geholpen worden!

Aziatische stropers schieten zwanen in centrum Den Haag af met harpoen om op te eten

Kinderen ontdekken dode puppy’tjes in plastic zakken tijdens opruimactie in park.