in

Papa leert onbeschofte zoon een lesje voor het dicht knallen van zijn slaapkamerdeur.

Het opvoeden van een tiener kan best lastig zijn. Het temperament flakkert hoog op en soms maken ze het iets te luid in huis. Zelfs de beste tieners hebben zo hun momenten. Zo is het en zo zal het altijd zijn. Tieners zijn als het ware geprogrammeerd om tegen hun mama en papa te rebelleren. Elke ouder maakt zelf uit hoe ze hun kinderen de gepaste bestraffing geven. Sommige ouders geven hun kinderen huisarrest, terwijl anderen er voor kiezen om persoonlijke spulletjes af te nemen. Maar deze tiener stond iets heel anders te wachten toen hij de deur van zijn slaapkamer iets te hard had dichtgegooid.

Lees ook  De vriendin van Matthijs de Ligt deelt ff wat pikante foto’s!

Dit is de bovenste helft van de foto die de broer van de tiener van mama kreeg na zijn woede-uitbarsting.

Zie jij wat er ontbreekt? Kijk eens naar waar de scharnieren zouden moeten hangen. Er is geen deur meer! Toen deze foto op Facebook werd geplaatst, moesten vele mensen lachen over hoe deze ouders hun zoon hadden aangepakt. Maar deze tiener verloor niet alleen zijn deur. Papa werd nog een beetje creatiever dan dat.

Lees ook  Bloedmooie dame lag helemaal klaar voor haar vent op Valentijnsdag

Papa nam zijn gereedschapskoffer en zijn zaag.

Hij deed een beetje planning voor het meesterwerkje dat hij zou gaan creëren.

Kijk hier: een gloednieuwe deur voor een tiener die nu al zijn privacy verloren is! Dit zal hem wel leren zijn moeder en vader te respecteren. Zijn broer postte de foto met de liefdevolle tekst: “Als de deur van je broer in twee wordt gesneden omdat hij ze te hard dicht knalde.”

DEEL deze hilarische straf met je vrienden op Facebook!

Sinds haar vader dit in haar kamer aan de muur aanbracht, kan ze eindelijk slapen. Zo’n muur wil elk kind wel.

Het internet schreeuwde moord en brand toen ze zagen wat de man met het 4 dagen oude kind deed. Kan jij dit aanzien?