in ,

Papa maakt een foto van zijn kleine meid, maar kijk wat er gebeurt als hij uitzoomt! Dit heb ik nog nooit gezien!

Wanneer dit schattig meisje besloot om te kijken hoe de gigantische paarden in de show van het amusementspark voorbij paradeerden, had ze geen idee dat ze enkele ogenblikken verwijderd was om een virale sensatie te worden!

Ze had een redelijk geweldige tijd met haar familie en wanneer de feestelijkheden gedaan waren, zag ze in de verte een groot aantal beroemde en reusachtige Clydesdale paarden.

547055_422858427782357_1179025823_n-850x680

Het meisje besloot dat ze de reusachtige dieren van dichterbij wilden zien en nadat ze er een paar over hun zachte neuzen had geaaid, vroeg haar moeder dat ze zou omdraaien om een schattige foto te kunnen nemen.

Ze poseerde met een brede glimlach en voelde beweging achter haar, maar ze schonk er niet veel aandacht aan. Maar wanneer ze naar de foto keken en zagen wat er op de foto stond? We zijn er zeker van dat de hele familie niet kon ophouden met lachen.

Lees ook  Politieagente gewond na klap met fles bij ruzie in Breda

Het blijkt dat deze grote dieren ervan houden om snelle foto’s te nemen met hun favoriete fans. Met een grote glimlach in de foto van het jaar verzekerde hij dat dit meisje de foto zou hebben waarmee ze altijd zou kunnen pronken! Dit kleine meisje en haar familie zijn beroemd!

De moeder werd gevraagd voor een korte commentaar, maar ze heeft nog niet geantwoord, wellicht omdat zovele mensen hen het beste wensen!

2fopliy

Wanneer dit schattig meisje gevraagd werd om te poseren voor haar favoriete dieren, had ze geen idee dat ze zo meteen viraal zou gaan!

12654628_10208177779702648_8403859512955337384_n-600x352

Ze had de hele dag met de familie doorgebracht en gezien hoe deze prachtige paarden voorbij paradeerden. Hoewel ze van alle dieren van alle mogelijke maten en gewichten houdt en respecteert, heeft ze altijd iets gehad met Clydesdale paarden. Maar wanneer de familie de onderstaande foto maakte, had ze geen idee dat ze deel zou uitmaken van de foto van het jaar!

Lees ook  ‘Politie was al jaren op de hoogte van misbruik atletiekcoach’

2fopliy-1

Blijkt dat dit gigantische paard een geweldig gevoel voor humor heeft. Op het eerste zicht komt hij misschien een beetje imponerend over omwille van zijn gigantische gestalte, maar hij is zowat het liefste paard dat je ooit kunt ontmoeten. En hij zal ervoor zorgen dat je een glimlach krijgt die zo uit een tandpastareclame zou kunnen komen! Is dit geen ongelooflijk paard met een geweldige persoonlijkheid?

Ze zeggen dat paarden geen gevoelens hebben of dat ze zich niet bewust zijn van wat er gebeurt, maar voor het bewijs hoef je alleen maar naar de glimlach van deze grote jongen te kijken!

DEEL dit hilarisch en schattig verhaal als je houdt van paarden, Clydesdales en alle andere dieren die je aan het lachen brengen!

Zoals deze supermarktmanager een arme moeder behandelde, heeft de verkoper diep geraakt.

Dit lijkt een doodgewoon strand… Maar kijk eens goed. Wat er na 36 seconden gebeurde, maakte me SPRAKELOOS!