in

Papa wil zijn 2-jarig dochtertje beschermen, maar wordt voor haar ogen vermoord

Gerard Grandzol, een 38-jarige vader, is nu een held. Hij redde het leven van zijn 2-jarige dochter met zijn eigen leven.

Grandzol ging een wandelingetje maken met zijn 2-jarige dochter en zijn hond. Tijdens die wandeling werd hij in Philadelphia neergeschoten.

De familie was net teruggekeerd van een uitje toen Grandzol belaagd werd door twee mannen. De daders waren uit op zijn auto. Om zijn dochtertje te beschermen, besloot hij uiteindelijk toch om de mannen de autosleutels te geven. Toen hij dat wou doen, werd hij echter twee keer in het hoofd geschoten voor de ogen van zijn 2-jarige dochter.

Lees ook  De hele wereld aanbidt dit nummer, maar wat deze man ermee doet, laat de monden wagenwijd openvallen. Prachtig!

De vader werd in allerijl overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij uiteindelijk overleed. Pas zes weken geleden was de man voor de tweede keer vader geworden. Kristin Grandzol, de vrouw van het slachtoffer, is helemaal in shock. “Die twee schoten hebben mijn leven vernield. Mijn twee dochters hebben nu geen vader meer.”

Lees ook  Turkse jongen verlaat school om voor straathonden te zorgen: RESPECT!

Tiener doet net voor ze zelfmoord pleegt nog iets verbazingwekkend: “Speciaal voor haar ouders”

MAN springt in water vol met KROKODILLEN omdat hij denkt dat hij SUPERKRACHTEN heeft