in

Papa zegt dat zijn gezin van 5 in de oude bus achter hem woont. Dan opent hij de deur om een verbluffend huis te onthullen.

In maart 2014 waren Brian en Starla Sullivan uit Renton in Washington het beu om zoveel geld aan de huur van een appartement te verspillen. Ook het pendelen was stresserend. Ze waren ook gefrustreerd dat ze geen huiseigenaars waren. Daarom gaf het koppel in 2014 ongeveer 2.700 euro uit aan een oude schoolbus die ze “Big Bertha” doopten. In het jaar daarop in maart trokken ze met een 18 maanden oud kind en 1 week oude baby in de bus in.

Lees ook  Turkse buschauffeur neemt honden mee in BUS, omdat ze het koud hebben

Met geen enkele ervaring in de bouwsector spendeerden Brian en Starla elk wakker moment aan het omvormen van hun bus in een droomhuis voor hun gezinnetje. “We lachten, we schreeuwden en het eerste jaar van ons huwelijk besteedden we aan de bouw van ons droomhuis … en we zijn nog steeds getrouwd”, grapt Starla.

Lees ook  Hij beweert dat hij van een lege container een huis kan maken. Kijk nu hoe hij het omtovert!

En de Sullivan familie blijft groeien. Met de 3 maanden oude Lincoln erbij biedt de bus plaats aan een gezin van vijf!

Big Bertha is uitgerust met een volledig ingerichte keuken, wasmachine, een speelkamer voor de kinderen en wacht tot je ziet hoe hun badkamer werkt!

Zou jij hier kunnen wonen? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit verhaal met je vrienden!

Wrede vrouw hongert haar honden uit tot op het randje van de dood. Maar de “gerechtigheid” die ze kregen is zo mogelijk nog meer hartverscheurend.

De hond werd zo vreselijk mishandeld dat hij alle mensen wantrouwt. Als deze man wil helpen, is het eigenlijk al te laat.