in

Patricia Paay betrokken bij stoepgevecht

Zoals Story meldde, is Connie Witteman met haar bedrijf in stijlvolle stadsautootjes in een stoepgevecht verwikkeld met de Amsterdamse gemeenteraad: die wil de stadswagentjes die gratis geparkeerd mogen worden, vanaf begin 2019 van de stoep weren.

Kleine (elektrische) voertuigen mogen vanaf dan daar alléén nog staan als de bestuurder een gehandicaptenkaart heeft. Dat nieuws zal niet alleen bij Connie hard aangekomen zijn, maar ook bij Patricia Paay en haar man Robbert Hinfelaar.

  Josje Huisman showt trots haar groeiende babybuikje

Die laatste verdient namelijk óók zijn brood met de verkoop van zulke stadsautootjes. Robbert bevestigt aan Story dat hij handelt in e-scooters. Dat zijn elektrische, overdekte stadswagentjes op drie wielen.

‘Daar zit ik al een tijdje in.’ Om zijn e-scooters te slijten, maakt hij gretig gebruik van de vlotte babbel van Johny Heuckeroth, de broer van Gordon, die in zijn scooter- en fietsenzaak e-scooters van Robbert verkoopt. ‘Het is een klein wereldje,’ zegt Johny als Story hem vraagt naar zijn samenwerking met de man van Patricia Paay. ‘Het zijn leuke stadsautootjes, waar ik er al een aantal van heb verkocht.’

  Vriendje noemt haar een “vet stuk vuil”, maar ze verandert drastisch en neemt wraak!

Josje Huisman showt trots haar groeiende babybuikje

Hier zijn mensen het meest bang voor tijdens s*ks