in

Patrick (31) laat het leven bij ongeval met vluchtmisdrijf: “Waarom moest dit bij jou gebeuren? Je was een vriend voor het leven”

Balen is in rouw na het plotse overlijden van Patrick Vervloet, de 31-jarige jongeman die zondagavond het leven liet bij een ongeval met vluchtmisdrijf op Breden Els.

Collega’s en vrienden reageren verslagen en omschrijven Patrick als een man met een groot hart. “Hij was zo’n goeie jongen – altijd beleefd en behulpzaam.”

Lees ook  Stiefvader propt baby in rugzak en gaat werken: vijf uur later is ze dood

De klap moet hevig geweest zijn want de fiets werd meters ver weggeslingerd. Er lagen ook brokstukken van de aanrijdende auto op de weg. De bestuurder reed na het ongeval verder, maar ging zich een dag later toch aangeven met zijn raadsman. “Ik heb wel iets gevoeld, maar ben uit paniek verder gereden”, zou zijn verklaring geweest zijn.

Lees ook  65-jarige vrouw met geweld bosjes in gesleurd in Delfzijl

Zijn vrienden reageren aangeslagen op zijn dood. Zij kenden Patrick als een warm persoon waar ze altijd op konden rekenen. Dat hij op deze manier om het leven komt, is tragisch. Want hij had net na een moeilijke periode zijn leven op orde.

Stervende hond maakt wandeling met baasje – meerdere keren gebeten in nek door twee dolle honden

Dalmatiër gered wiens benen in een Chinees slachthuis werden afgesneden