in

Patty Brard haalt hard uit en waarschuwt haar volgers

Patty Brard heeft een flinke sneer uitgedeeld aan een aantal bedrijven in de reisbranche. Hiermee spreekt ze niet alleen haar ongenoegen uit, maar wil ze ook haar volgers waarschuwen…

Zo was de presentatrice genoodzaakt het vliegtuig vanuit Ibiza, waar ze een woning heeft, terug naar Nederland pakken, maar dit ging niet zonder slag of stoot.

Op Instagram deelt Patty een foto van zichzelf met een mondkapje voor. “Stel hè…..dat je in deze bizarre tijden toch MOET vliegen: weet dan dat Skyscanner gewoon alles weergeeft wat ze normaal ook weergeven, ongeacht wat er nou wel of niet vliegt!

Alleen Transavia staat duidelijk op gecancelled!”, begint ze onder haar post op social media.

Ze kan het daarom niet geloven dat een aantal bedrijven gewoon hun diensten verkopen, maar het niet kunnen uitvoeren.

“Dat reisorganisaties als TUI Nederland en eDreams je gewoon tickets verkopen, auto’s verhuren etc. en vervolgens zeggen dat t ze spijt maar dat t toch niet door gaat, terwijl zelfs de info desk op vliegveld ibiza blijft volhouden dat ze gewoon gaan.

Lees ook  Groep tieners, ‘gewapend’ met flessen, gaat schapen te lijf in Dordrecht

Dat eDreams je via een operator in India naar Sixt NL stuurt en vice versa voor eventuele restitutie van je huurauto in Frankfurt omdat je helemaal niet in Frankfurt kan komen. Maar dat t bedrag wel al is afgeschreven!”.

Patty staat er helemaal achter om bedrijven, die het nu door de coronacrisis zwaar hebben, te steunen. Maar niet op de manier hoe enkele bedrijven hiermee omgaan.

“Ik kom inmiddels om in de vouchers, die nog niet gebruikt kunnen worden want nog niet verwerkt zijn!

Ik wil iedereen steunen, mijn schouders eronder zetten om de economie weer op gang te krijgen maar wel op een eerlijke manier!

Is het nou werkelijk nodig om mensen geld af te pakken in deze tijd omdat ze MOETEN reizen?”, aldus de presentatrice.

“Gelukkig heb ik een slimme man….die keek gisterenavond op de site van de luchthaven waar ik naar toe moest! Als daar je vlucht op vermeld staat, gaat de vlucht namelijk wel!

Lees ook  Ryan wilde zo graag een sixpack - Met sneetjes in je buik een sixpack creëren

Kijk dus niet op de site van het vliegveld waar vandaan je vertrekt maar op de site van het vliegveld waar je naar toe wilt!

Misschien is het een idee als Skyscanner zijn site in deze dagen functioneel maakt en TUI Nederland geen tickets meer verkoopt en mensen laat inchecken voor de kat zijn viool?!

En oh ja als je dan eindelijk van Ibiza via Palma naar Düsseldorf kan vliegen vergeet dan geen bewijs mee te nemen dat je opgehaald wordt door iemand in Düsseldorf en gelijk door gaat naar huis!”, eindigt ze onder haar post.

Haar volgers zijn Patty dankbaar dat ze dit probleem deelt met haar fans. “Goed dat je dit aan de kaak stelt, is echt misdadig dat dit gebeurt!!”, luidt een reactie. En een andere volger reageert: “Wat goed dat je jouw ervaringen deelt”.

Motorrijder laat meisje (6) zwaargewond achter na ongeluk

Moeder Terror Twins doet boekje open over dochters