in

Patty Brard: ‘Ik wil nog een keer trouwen…’

Precies vijf jaar geleden gaven Patty Brard en Antoine van de Vijver elkaar het jawoord. Dat lustrum werd echter niet uitgebreid gevierd, omdat ze beiden moesten werken. Met carrières in verschillende landen zal het stel elkaar in de nabije toekomst nóg vaker moeten missen. Voor Patty juist een reden om haar huwelijksgeloftes opnieuw af te leggen!

Patty viel ruim veertig kilo af, maar aan niets zie je dat ze last heeft van overtollige huid. Geruchten dat ze een buikwandoperatie heeft ondergaan, verwijst ze naar het land der fabelen. ‘Ik laat niet meer in me snijden als het niet nodig is. Dat ik geen overtollige huid heb, komt omdat ik twee keer per week aan bikramyoga doe. Daarnaast sport ik. En ik denk dat ik goede genen heb.’ Haar man Antoine is apetrots op haar. ‘We zien elkaar niet veel deze weken. Voor mijn tv-programma’s bij SBS6 ben ik veel op pad. Ik ga elke avond naar ons huis in Amstelveen. Antoine werkt als architect veel op Ibiza en woont daar ook. We hebben dus momenteel gescheiden levens.

Lees ook  Zeldzaam fenomeen: orale s*ks leidt tot hersenbloeding bij vrouw

Opnieuw het jawoord
Patty en Antoine hebben het gevoel dat ze aan het beste gedeelte van hun leven zijn begonnen. ‘Alles loopt zoals het moet. En hoe mooi is het om dat te vieren? Antoine en ik zijn dit jaar vijf jaar getrouwd en veertien jaar samen.

Ik vind het een mooie gedachte om nog een keer te trouwen. Maar dan niet zo groots als in 2014. Als ik aan die voorbereidingen denk, schiet ik al in de stress. Aan de andere kant denk ik niet dat een klein huwelijk bij 
mij past. We kennen geen intieme feestjes, bij ons is het altijd groots. Het lijkt me bijzonder om elkaar nog een keer het jawoord te geven. In een prachtige jurk natuurlijk. Misschien volgend jaar, als we vijftien jaar samen zijn.’

Lees ook  Canadees (51) na bomdreiging overmeesterd op schiphol

Meisje (10) verdrinkt in jacuzzi nadat haar in filter werd gezogen.

‘Ouders sturen huurmoordenaar af op eigen adoptiezoontje (11) voor verzekeringsgeld’