in

Patty Brard over avontuurtje André Hazes en Bridget Maasland: ‘Knap dat je zoiets durft te ontkennen’

Ze neemt in haar boek geen blad voor de mond
Patty Brard mag op 25 maart 65 kaarsjes uitblazen.

Ter ere van deze heuglijke gebeurtenis brengt ze haar biografie uit. Hoewel het boek over Patty’s leven nog niet op de markt is, maakt het de tongen nu al los.

Zo belooft de presentatrice dat ze niemand in haar boek spaart. Zal ze ook over het vermeende slippertje van André Hazes en Bridget Maasland schrijven?

Avontuurtje Bridget en André
Begin november deed een spraakmakend gerucht zich de kop op. Zo zouden André en Bridget seks hebben gehad op de bruiloft van Patty Brard in september 2014.

Iets wat de twee tot op de dag van vandaag ontkennen. Wel geeft Bridget toe dat er een zoen is geweest.

“Ik heb die avond absoluut geen ‘huwelijksnacht’ beleefd met André. Er is die avond een zoen geweest, meer wil ik hier niet over kwijt”, vertelde ze tegen RTL Boulevard.

Lees ook  ONHERKENBAAR! Zo zag ‘Temptation’-Fabrizio eruit toen hij nog geen baard had (foto)

Biografie Patty
Goed, weer terug naar Patty. Patty presenteert op haar 65e verjaardag haar biografie. Auteurskoppel Michel van Egmond en Antoinette Scheulderman schreven het boek Patty, de negen levens van Patty Brard.

Patty belooft in haar boek geen blad voor de mond te nemen. Zo zou ze onder andere vertellen over Ron Brandsteder, die tijdens hun huwelijk vreemdging.

Ook doet ze verhalen uit de doeken over haar voormalige collega’s van de meidengroep Luv’. Patty lag jaren in de clinch met Marga Scheide en José Hoebee.

André en Bridget op huwelijksfeest
Weekblad Story doet er nog een schepje bovenop en meent dat Patty ook zal schrijven over de escapade van André en Bridget op haar bruiloftsfeest.

“Niemand zal vreemd opkijken als er in het boek een spetterend hoofdstuk is opgenomen over de destijds heimelijke en hartstochtelijke vrijage van Bridget Maasland en André Hazes op Patty’s bruiloft”, staat in het blad.

Lees ook  Organisator: derde keer Rico tegen Badr zou kunnen

De bruiloft van Patty en Antoine vond in september 2014 plaatst. In augustus 2014 deelde André de allereerste foto van hem en Monique en zouden de twee officieel samen zijn. Was André al met Monique samen toen hij met Bridget zoende?

Ontkennen is knap
Volgens ooggetuigen op Patty’s bruiloft hadden André en Bridget meer gedaan dan alleen zoenen. Zo zou Bridget volgens hen met haar slipje op haar enkels in het drankhok hebben gestaan.

Patty zou dan ook precies weten wat er die avond is gebeurd tussen André en Bridget. Hoe het precies zit, daar maakt ze (nog) geen woorden aan vuil.

“Daar wil ik niets over zeggen. Nou ja, behalve dan dat ik het knap vind dat je zoiets durft te ontkennen.” Patty laat niet weten of ze er in haar biografie op voortborduurt.

Leontine Borsato laat voor het eerst van zich horen op Valentijnsdag

Vrouw (25) verdedigd leeftijdsverschil met haar 70-jarige echtgenoot