in ,

Pestkoppen gooien de rugzak van een dove student in het toilet. Dan haalt zijn moeder hem van school.

Dit is echt schokkend. Alex Hernandez uit Omaha, Nebraska, is al sinds hij een jaar oud was doof. Door zijn oorimplantaat en littekens van verschillende operaties wordt de jongen al zijn hele leven gepest. Maar een traumatisch incident op de Burke High School zette de hele gemeenschap in rep en roer. Hernandez merkte dat zijn rugzak met zijn tablet en alle schoolspulletjes gestolen waren. Toen de leraars de camerabeelden bekeken, ontdekten ze dat twee pestkoppen de rugzak in het toilet hadden gedumpt.

Lees ook  Deze vader houdt de tweeling in zijn armen – wanneer de camera uitzoomt zien ze iets geweldigs

“Deze studenten denken dat het oké is om een dove student te pesten, maar het is niet oké om iemand met een beperking te pesten” vertelde Hernandez. “Of gewoon ook maar iemand te pesten.”

De beelden van de rugzak in het toilet ging viraal en dan gebeurde er iets moois: vanuit de hele wereld kreeg de jongen plotseling steun. Ze richtten zelfs een GoFundMe pagina op om nieuwe schoolspulletjes te kunnen kopen!

Lees ook  Mannen hebben doorgaans een ijzersterk geheugen – deze echtgenoot is daar het levende bewijs van.

Niettemin hebben Hernandez en zijn moeder nu de moeilijke beslissing genomen om van school te veranderen. De jongen voelt zich niet langer veilig op school. Hij weet nu dat er op zijn nieuwe school wel genoeg mensen zijn die hem steunen.

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden op Facebook!

De mensen dachten dat dit huis vervloekt was omwille van de vreselijke stank. Slechts 1 vrouw kende de waarheid achter deze “vloek”.

De moeder van de bruidegom begint te krijsen tijdens de bruiloft. De bruid kijkt machteloos toe als ze haar man ziet vertrekken.