in

Peuter in levensgevaar door weggegooide fles

Een 2-jarig meisje is in Duitsland zwaargewond geraakt toen ze in een station werd getroffen door een fles die uit een voorbijrijdende partytrein werd geslingerd. De peuter verkeerde zaterdagochtend nog in levensgevaar maar dat is na een operatie geweken, aldus Duitse media. Volgens de politie is haar toestand nu stabiel.

Het incident was in het station van de plaats Kamen bij Dortmund (Noordrijn-Westfalen). De vader kwam met zijn dochtertje op de arm het perron op lopen toen het kind op het hoofd werd geraakt door de fles.

LEES OOK!
VIDEO: 65-jarige scooterrijder in elkaar geslagen door fietser in Zwolle

Het gaat volgens lokale media waarschijnlijk om een lege whiskyfles die uit de partytrein werd gegooid. In de trein werd muziek gedraaid en feest gevierd. De politie liet het voertuig stilhouden op het station van de plaats Greven. Alle passagiers werden gehoord en moesten zich identificeren.

De politie was zaterdag nog op zoek naar de dader. Niemand reageerde op een oproep van de onderzoekers aan de dader om zich te melden. Na urenlang oponthoud mocht de trein daarna verder naar Norderney maar van een feeststemming was geen sprake meer. De passagiers zullen later opnieuw door de politie worden gehoord.

LEES OOK!
Pizzabezorger Siam (14) kreeg klappen van boze klant: ‘Ongelofelijk dat je een kind slaat om een pizza’

Verdwenen vrouw ’gangstervriendin’

Terminaal zieke Peter (55) zoekt nieuw baasje voor zijn hond: ‘Mijn laatste grote wens’