in

Peuter kruipt recht en grijpt naar husky. Papa’s beelden gaan helemaal viraal.

Er bestaat een reden waarom ze zeggen dat honden de beste vriend van de mens zijn. Gelukkig geldt dat ook voor kinderen. Het beste voorbeeld daarvan is de speeltijd tussen dit schattig kleintje en zijn grote huskyvriend! De twee zijn onafscheidelijk en houden ervan om samen te spelen.

Maar een bepaald moment wekte de aandacht van papa en deed hem naar zijn camera grijpen. En we zijn blij dat hij dat deed!

Lees ook  Als de 5 maanden oude baby op de achterbank paars aanloopt, MOET MAMA SNEL INGRIJPEN!

Volgens DogTime zijn Siberische husky’s uitstekende familiehonden. Hun milde temperament en bereidheid om anderen te aanvaarden maakt hen perfect geschikt voor uitbreidende gezinnen.

Het ras werd eeuwenlang opgevoed door de Chukchi, een Siberische nomadenstam. De husky’s sliepen met de kinderen om hem tijdens de strenge wintermaanden warm te houden. Daarom is het compleet logisch dat deze honden zo goed met kinderen opschieten! Naast hun rustige karakter zijn ze ook nog eens lekker donzig om heerlijk mee te knuffelen.

Lees ook  Volledig zonder angst benaderd de kleine jongen de uitgehongerde hond. Wanneer hij zien wat hier daadwerkelijk gebeurd, is hij diep geroerd.

Het is een win-winsituatie! Papa kijkt aandachtig toe hij de baby de familiehond met liefde en kusjes overstelpt. Er staan hen nog vele gelukkige jaren te wachten en hun omgang met elkaar is ronduit vertederend!

Ben jij er voorstander van om baby’s samen met een hond op te voeden? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit met je vrienden!

Moeder die al 23 jaar dezelfde haarstijl heeft krijgt make-over, het resultaat maakt haar dochter aan het gillen

Politieagent zet man aan de kant die erg veel op zijn zoon lijkt. Seconden later ziet hij wat er op z’n dashboard ligt.