in

Peuter sterft nadat moeder haar week alleen thuis liet en detergent dronk

Ouders weten normaal gesproken wat een geschikte leeftijd is om hun kinderen alleen te laten thuis.

Maar iedere ouder heeft een andere mening, uiteraard. Maar de idee dat we onze kinderen alleen laten op 3-jarige leeftijd, is volslagen ondenkbaar.

Niet voor de moeder in dit verhaal. In Rusland werd een meisje van drie een week alleen gelaten thuis, zonder water. De moeder wordt nu een ‘monster’ genoemd door iedereen.

Maria Plenkina liet haar dochter Kristina alleen achter in haar appartement, terwijl ze zelf de bloemetjes buitenzette en ging feesten. Dat meldt de Britse krant Metro.

Het halfnaakte lichaam van het kind werd aangetroffen door de grootmoeder. Het kind was wanhopig op zoek gegaan naar iets om te eten, en had wasmiddel gedronken.

Lees ook  Dit is de nieuwe vriendin van Donny Roelvink

Grootmoeder Irina Plenkina vermoedde dat haar kleindochter oké was, omdat ze de hele tijd contact had met haar dochter. Maar haar kleinkind was alleen thuis zonder dat ze daar iets van had gezegd. Dat meldt The Sun.

Ambulance gebeld
Het was pas toen ze de derde verjaardag van haar kleindochter wilde vieren, dat ze haar levenloze lichaampje aantrof in het vuile, koude appartement van haar dochter.

De geschokte oma had absoluut geen idee dat haar kleindochter alleen achterbleef. Ze belde een ambulance, maar het was te laat voor de kleine Kristina.

De hartgebroken Irina zei dat ze voor haar kleinkind zou gezorgd hebben, indien ze dit had geweten.

Lees ook  Daarom wil dochter Priscilla geen contact met Patty Brard

“Ze heeft tegen me gelogen. Ze zei dat alles oké was. Ze loog tegen iedereen,” vertelde Irina aan de rechtbank, aldus The Sun.

Extreme gruwel
“Nooit had ik durven denken dat Maria zoiets zou durven doen. Had ik het maar eerder opgemerkt, dan kon ik het meisje meegenomen hebben.”

Maria, de moeder van het overleden peutertje, kreeg een gevangenisstraf en er werd een onderzoek gestart naar de “moord van het kind door buitengewone gruwel”, aldus de Russische autoriteiten. Dat meldt Metro.

Wat een tragisch en schokkend verhaal. Ik kan gewoon niet geloven dat iemand zoiets met zijn kind kan doen.

Rust in vrede, lieve Kristina.

Zwangere hond Jip werd nooit opgehaald uit het hondenpension

Moeder brutaal aangevallen door tienermeisjes toen ze op school haar gepeste dochter kwam verdedigen