in

Plastic vorkjes in je tuin zodat je plantjes groeien! Waarom? Kijk snel naar deze handige tuin ideetjes.

Nu de zon zich weer wat vaker laat zien en de temperaturen langzaam omhoog gaan is het weer tijd om heerlijk in je tuin te werken.

In de tuin is altijd genoeg te doen. Je plantjes groeien en kunnen de tuin in want in de winter heb je al wat zaadjes geplant in een eierendoos en die zijn nu klaar om in de tuin te gaan.

Want hoe handig is dat, je gebruikt een eierendoos om zaadjes te laten groeien. Je kan het ook doen in een toiletrol.

Dit is makkelijk en zo recycle je ook. Zo hebben we nog meer tuin ideetjes voor je. Kijk maar snel naar de de volgende pagina’s.

Je kan ook een plantje in een citroen plantje. Lepel de citroen wel eerst leeg en het plantje kan de voedingsstoffen van de citroen gebruiken.

Lees ook  Er is een run op zelftests voor het coronavirus, maar 'je hebt er niets aan'

Het kan zelfs in een ijshoorntje. Enige nadeel hier van is is dat je voorzichtig moet zijn met water geven. Misschien niet het beste idee maar wel goed voor het milieu

Je kan je eigen broeikast maken met een plastic fles. Doormidden snijden en wanneer het wat kouder is de bovenkant erop zetten en je plantjes heeft het warmer.

Gebruik een cup cake bakplaat om precies genoeg ruimte te maken voor je plantjes als je ze gaat zaaien.

Schrijf op stenen de naam van de kruiden of plantjes die je hebt gezaaid zodat je weet wat wat is.

Ga je een weekend weg en je hebt niemand die je planten wat geven, vul dan een lege fles met water en zet deze op de kop in de plantenbak. De grond kan dan telkens de hoeveelheid water krijgen dat het nodig heeft.

Lees ook  Jennifer Lopez is 51 maar wij zouden haar nog steeds doen!

Plastic vorkjes in de grond??? Ja zo kan je bijvoorbeeld konijnen verjagen zodat ze niet aan je net groeiende plantjes gaan eten.

In het donker is het soms lastig om je tuinpad te zien, verf steentjes met glow in the dark verf en je hebt een verlichting.

Als je bleekselderij hebt kan je er een nieuw plantje uit laten groeien en deze planten zodat je je eigen bleekselderij hebt in de tuin. Gebruik hiervoor het einde van de selderij.

En met uien kan dit ook.

Man bouwt een ‘huis’ aan het strand met een oppervlakte van 29 m2. Klinkt krapjes? Wacht maar tot je het van binnen ziet!

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen gelukkiger zijn bij een “lelijke” man