in

Plastisch chirurg trouwt met prachtige vrouw: kijk nu hoe hij haar ‘herontwerpt’ van kop tot teen

Hoewel plastische chirurgie vaak voorkomt in bepaalde delen van de wereld, laten vele mensen nooit een operatie uitvoeren. Zeker aangezien operaties vele risico’s inhouden.

Hoewel, de 44-jarige Anna Craft vond het helemaal niet erg om zich volledig te laten ‘herontwerpen’ door een plastisch chirurg. Van kop tot teen! Haar dokter was niet zomaar een chirurg, hij was ook haar echtgenoot. Doorheen hun huwelijk heeft Anna’s echtgenoot continu operaties uitgevoerd op haar om haar ‘perfect’ te maken.

Plastisch chirurg Phillip Craft ontmoette Anna in een geschenkenwinkel in een ziekenhuis waar hij geneeskunde studeerde. Ze trouwden en kregen twee kinderen samen. En nadat Anna beviel van hun tweede kind in 2005, was ze ontgoocheld over de veranderingen in haar lichaam.

Lees ook  Deze spray heb je al meermaals in de bouwmarkt gezien, maar nog niet aangeraakt. Bij je volgende bezoek grijp je er meteen naar.

Anna zag hoe vrouwen in hun zestiger jaren de kliniek van haar echtgenote verlieten met perfecte lichamen. En ze wilde er ook zo uit zien, vertelt ze aan Inside Edition.

Phillip en Anna gingen akkoord dat Phillip haar borsten zou aanpassen en een abdominoplastie (hankbuikcorrectie). Maar dat waren lang niet de enige procedures die hij op haar uitvoerde. Phillip herontwerpte het hele lichaam van zijn vrouw. Hij gaf haar een liposuctie, lipopvulling, bilvergroting, botox en ook een laserbehandeling om haar te verwijderen.

Lees ook  Vrouw wil 11-jarig hondje laten inslapen – de reden is te belachelijk voor woorden.

Vandaag blijven er maar weinig plekjes over op het lichaam van deze moeder van twee, die nog niet zijn aangepast met plastische chirurgie. En Anna zegt zelf dat ze erg tevreden is met de resultaten.

“Ik ben een weergave van het werk van mijn echtgenoot, en ik ben daar trots op,” vertelt Anna aan Inside Edition.

Ik kwam veel te weten over hoe Anna haar huidige lichaam verkreeg. Ik wist niet dat mensen zoveel lichamelijke aanpassingen konden krijgen. Wat vind jij ervan? Deel je mening over plastische chirurgie op Facebook.

Eigenaar komt thuis naar depressieve hond, krijg de schok van zijn leven als hij ziet wat de hond verstopt

Niemand wil Maya de kat nadat ze haar gezien hebben – maar als ze op het punt staat afgemaakt te worden, gebeurt het onverwachte