in

Pleegmoeder hongerde zoon 8 jaar lang uit en dr*geerde hem om uitkering te verkwisten aan luxe.

Opgelet: Dit artikel bevat heftige inhoud niet geschikt voor gevoelige lezers.

Een duivelse pleegmoeder drogeerde haar zoon en hongerde hem acht jaar lang uit om meer dan 50.000 euro aan uitkeringen te verkwisten aan luxe.

Lyubov Korotkova dwong Valery Kandaurov (11) om acht jaar lang in erbarmelijke medische omstandigheden te leven. Ze slaagde erin om de gruwel te verbergen voor haar echtgenoot Andrei.

De ondervoeding van Valery was zo erg dat hij evenveel woog als een vierjarige.

Korotkova had zijn gewicht opzettelijk teruggedrongen door hem uit te hongeren en hem medicijnen te geven om een ‘klinische maagziekte’ te veroorzaken. De jongen ging thuis naar school, dus hij had nooit contact met leraren.

Lees ook  De 11 dagen oude baby zoekt de warmte van zijn broertje op. Maar kort daarop is er niets meer dat de dokters voor hem kunnen doen.

Ze hongerde haar pleegkind uit om hem gehandicapt te laten verklaren zodat ze meer uitkeringen zou krijgen voor de verpleging. De vrouw bezocht verschillende dokters om hem te laten controleren op ziektes, inclusief kanker.

Zo werden de dokters om de tuin geleid en waren ze nooit in staat om de correcte diagnose te stellen.

Lees ook  Ben jij een rommelkont thuis? Dan ben jij gewoon super intelligent!

De pleegmoeder werd schuldig bevonden aan ernstige kinderverwaarlozing en met de onterecht opgestreken voordelen terugbetalen.

Daarnaast moet ze ongeveer 8.500 euro morele schadevergoeding betalen aan het kind.

De jongen wordt nu permanent verzorgd door Svetlana Suleimanova, een psycholoog die hem behandelde meteen nadat hij werd bevrijd uit zijn onmenselijke bestaan in de handen van de pleegmoeder.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht als ook jij dit zo verschrikkelijk vindt.

Moeder vergiftigde gehandicapt zoontje (5) door hem haar eigen bloed te injecteren.

Hondenkapper breekt staart van hulphond omdat ze niet stil wilde zitten