in

Pleun met maatje meer laat alles zien!

Pleun Bierbooms is een Nederlandse zangeres, misschien ken je d’r nog wel. Pleun begon haar carrière op het Strabrecht’s got talent festival.

Dit festival wordt jaarlijks gehouden op het Strabrecht College te Geldrop. Haar muziekdocente motiveerde haar om met zang door te gaan. In 2012 won ze The Voice of Nuenen.

Bierbooms werd op 17 februari 2017 de winnares van The voice of Holland 2017. Haar coach was Waylon. In 2017 was Bierbooms gastartiest tijdens de concerten van De Toppers in de Amsterdam ArenA.

Maatje meer
Maar pleun staat ook bekend voor het hebben van een maatje meer. Niets mis mee natuurlijk maar veel dames met een maatje extra schamen zich hiervoor. Maar Pleun laat zien dat dat niets is om je voor te schamen maar juist om trots op te zijn!

Lees ook  Moeder braakt dagenlang nadat ze ontdekte wat er in dit populaire drankje zat.

Haar foto om haar statement te maken. Ze schrijf bij de foto: “Ik heb lang getwijfeld deze foto te posten. Aan de ene kant vind ik ‘m suuper sexy.

Aan de andere kant zie ik imperfecties. Ik weet dat ik de laatste tijd veel van dit soort foto’s post. Maar ik ben trots dat het los heb gelaten.

Lees ook  Nieuwe vriendin Enzo Knol heeft een wel héél gewaagd shirtje aan!

Er was een tijd dat ik niet eens in bikini durfde. Schoonheid en zelfverzekerdheid komt van binnenuit, en precies DAT straal je uit naar buiten. Daar kan geen kledingmaat tegenop. Elke maat is goed, zolang jij jezelf maar goed voelt!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Instagram vs reality of how our vacay went

Een bericht gedeeld door ????? (@pleunbierbooms) op

Ouders dachten niet dat hun 6-jarige zoon kon praten – dan onthult tandarts iets ongelooflijks

UNO bevestigt dat je geen +2 kaarten mag opstapelen