in

Politie arresteert bruidegom van trouwstoet Rotterdam

De 22-jarige bruidegom van de trouwstoet in Rotterdam waarbij in augustus een agent knock-out werd geslagen is opgepakt op verdenking van het beïnvloeden van getuigen. Ook de 54-jarige vader van de bruidegom en 43-jarige moeder van de bruid zijn aangehouden. Zij worden verdacht van hetzelfde feit, meldt Rotterdamse politie.

Lees ook  Auto neemt 2 parkeerplekken in beslag – als de chauffeur terugkomt, krijgt hij een schok die hij nooit zal vergeten

,,Tijdens het onderzoek werd de politie tegengewerkt door enkele familieleden van de verdachte, waardoor het onderzoek onnodig veel tijd in beslag heeft genomen. Met de aanhouding van deze drie betrokkenen laten politie en Openbaar Ministerie zien dat ook dit strafbare handelen wordt aangepakt”, aldus de politie.

De drie personen zijn woensdag aangehouden. Naast het beïnvloeden van getuigen wordt de bruidegom ook vervolgd voor het beledigen van een ambtenaar in functie.

Lees ook  Boze brief van bezorgde kleuterjuf aan Rutte gaat viral: ‘Kinderen dragen virus wel over’

Eerder werd voor het geven van een harde klap op het achterhoofd van agent Gert Jan de Jonge een 25-jarige Rotterdammer in Lopik aangehouden. Deze man zit nog vast.

Roxeanne Hazes uit de kleren voor fotoshoot: ‘Ik heb putjes en striae’

Ik liet mijn man vermoorden en daarna mijn minnaar – 5 kinderen nu wees!