in

Politie arresteert koppel dat vijf meter grote wietplant in de tuin heeft

De Spaanse politie arresteerde een koppel nadat ze een 5 meter hoge wietplant in hun tuin hadden aangetroffen.

De plant was zo groot dat de agenten het in stukken moesten snijden om te verwijderen.

De politie had een huiszoekingsbevel gekregen om een pand in Molina de Segura, in het zuidoosten van Spanje, te doorzoeken nadat iemand hen had getipt over de scherpe en herkenbare geur.

De details van de personen die zijn gearresteerd – een man en een vrouw – zijn niet vrijgegeven, net zo min als hun nationaliteit. Ze worden verondersteld op borgtocht te zijn vrijgelaten.

Lees ook  Vrouwen zouden veel langer moeten slapen dan mannen!

De video die door de politie in Murcia is vrijgegeven, toont de enorme omvang van de plant. Een ding staat vast, de twee zijn in ieder geval goede tuiniers.

Een woordvoerder van de Spaanse politie zei volgens LADBible: “De plant werd gemeten voordat hij werd omgehakt en bleek vijf meter hoog en ongeveer dezelfde breedte te zijn.”

Hoewel de woordvoerder eraan toevoegde dat het meer een boom, dan een plant was.

“Normaal gesproken kunnen individuele agenten twee of drie cannabisplanten tegelijk wegnemen tijdens inbeslagnames, maar bij deze gelegenheid was het onmogelijk.

Je hoeft alleen maar naar de videobeelden te kijken om te zien hoe het uittorende boven de politie die aan de operatie deelnam.”

Lees ook  Mooie mama laat zien hoe ze killerbody houdt

Het is in Spanje illegaal om wietplanten te hebben. Soms wordt een oogje dichtgedaan voor een of twee plantjes, maar in dit geval was de ‘boom’ was bijna driemaal zo groot als de agenten …

Man die zijn oog in ongeluk verloor redt een eenogige kat

Geen grap, hier haal jij je broodje Frikandel-Dekbedovertrek!